Какво казва езикът на тялото при момчетата? [първа част]

2013-11-14 10:45:00
Какво казва езикът на тялото при момчетата? [първа част]
Снимка: freedigitalphotos.net

Независимо дали си се запознала току-що с момчето или вече имате дълга връзка, трябва да знаеш, че езикът на тялото е много важен. Той може да даде много интересни индикации. Това ръководство за езика на тялото дешифрира значенията зад неговите действия.

 

Той приближава гърдите и раменете си към теб, дори и да гледа нещо друго. Независимо дали става дума за теб, най-добрата ти приятелка или някое момиче в ъгъла на дискотеката, момчетата изпъчват гърди и прицелват горната част на тялото си, към обекта на своите желания. Така че, ако някоя вечер, някой сладур приближи теб и приятелките ти, няма да има нужда да се борите за чувствата му; проучи езика на тялото му и ще знаеш на кого симпатизира той.

 

Той задържа дълъг, пронизващ поглед. Въпреки че може да си мислиш, че е поразен, той може просто да играе. Продължителен и интензивен контакт с очите за повече от пет секунди не се случва естествено, така че той може да го използва като вид техника за съблазняване.

 

 

Усмихва се наполовина. Има висок шанс, този човек просто да иска забранен флирт. „Усмивка с половин уста е индикация, че той не е искрен с вас," предупреждава, експертът по езика на тялото Пати Ууд. "Това е раздвоен лицев жест: Всяка страна на лицето му разказва различна история."

 

Повдига вежди. Когато момче види момиче, което го е заинтригувало, той автоматично ще вдигне и снижи вежди, сбърчквайки челото си. Но ще трябва да си отваряш очите много внимателно, за да зърнеш този сигнал. Антрополозите наричат ​​това светкавица с вежди, защото обикновено се случва светкавично бързо.

 

Той докосва колана си или джоба на дънките си. Ако той докосва колана си, увисва си палеца на предния джоб или дори почесва слабините си, може да се наложи да го охладиш - той подсъзнателно се опитва да насочи вниманието ти към неговите, така да ги наречем, характерни , анатомични достойнства.

 

Стои или седи с пръсти на краката си насочени едни към други. Това означава, че той се чувства малко несигурен в себе си. Така че, ако момче в дискотеката или училище заеме тази поза, той със сигурност е заинтригуван от теб, но се нуждае от увереност, че интересът е взаимен.

 

Втората част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия