Защо гаджето ти пази връзката ви в тайна?

2013-11-06 15:44:00
Защо гаджето ти пази връзката ви в тайна?
Снимка: Dreamstime

Докато някои хора парадират с новите си гаджета, други правят всичко възможно, за да крият връзките си или поне някои от тях. Не, не става въпрос за известни личности, които ревностно пазят личния си живот от обществото. Има и обикновени хора, които също не искат околните да знаят какво се случва с тях в любовен план.

 

Но къде е границата на нормалното укриване на една връзка и кога трябва да започнем да се притесняваме?

 

Никой не иска да се чувства като Алф, когато е с гаджето си. Но някои хора наистина се чувстват така, особено ако се виждат с половинката си от доста време, периодът на взаимно опознаване вече е минал, но въпреки това не знаят достатъчно за живота му/й и не познават приятелите му/й.

 

 

Определено трябва да се притеснявате, ако гаджето ви крие вашата връзка. Тоест избягва всякаква интимност на обществени места, предпочита да се срещате у тях или у вас или да ходите на закътани местенца, където шансът да засечете познат клони към нула. Това ясно показва, че гаджето ви крие нещо – или от вас, или от околните. Може би, си има друго гадже или се притеснява да ви представи официално на приятелите и семейството си.

 

Ако ви е писнало да се чудите защо връзката ви е толкова потайна и се осмелите да повдигнете темата, обикновено въпросният човек я избягва, като започва да ви убеждава, че си въобразявате глупости и няма нищо нередно във взаимоотношенията ви. Целува ви няколко пъти по-страстно и решава, че проблемът е решен или поне е успял/а да ви затвори устата за известно време.

 

Момчета и момичета, не се заблуждавайте и не си губете времето с човек, който не иска да ви представи на приятелите и семейството си, след като вече сте заедно няколко месеца. Нормално е в началото да се дърпа, докато нещата не са сериозни, но това не е нормално поведение, когато вече връзката ви е що-годе сериозна. По-добре си намерете някой, който ще ви уважава и цени и не си губете времето с такъв, който се срамува от вас и ви унижава, като се държи с вас като с Алф.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия