Какво искаме да кажем мъжете, изричайки тези 5 фрази

2013-10-26 11:00:00
Какво искаме да кажем мъжете, изричайки тези 5 фрази
Снимка: sxc.hu

За да помогнем на момичетата с взаимоотношенията им със силния пол, събрахме мнението на няколко момчета, които единодушно формираха превода на фразите, които най-често използват, но имат друго предвид:

 

 

"Решил съм да остана девствен, докато не намеря наистина подходящото момиче"

 

Да бъдеш девствен е нещо нормално, за съжаление, обаче повечето момчета се срамуват от този факт. Рядко ще чуете момче да признае това и не защото процентът на девствени момчета е малък, а повечето от тях предпочитат да излъжат, че са имали сексуален контакт с момиче пред алтернативата да споделят срамната за тях истина. Ако все пак ви се случи да чуете въпросната фраза, то бъдете сигурни, че момчето има ниско самочувствие и е стеснително, поради което така и не му се е отдал шанса да прави секс.

 

"Не търся и не обичам сериозните връзки"

 

Няма по-елегантен начин да ви заяви, че не е от сериозните момчета и вижда във вас единствено поредното сексуално развлечение за вечерта. Той е от така наречените плейбои, които всяка вечер са с различна и често дори не помнят имената на множеството момичетата, с които са били. Ако все пак, след казаното останете заинтересовани, то се пригответе да бъдете просто "friends with benefits".

 

„Дай ми повече пространство“

 

Търси ли повече пространство, то е направил първата стъпка към раздялата. Това, което реално иска да ви каже всъщност е, че сте развили маниакалност към него, от която трябва да се отървете възможно най-скоро. Няма нищо лошо да прекарвате време заедно, но не забравяйте, че навън ви чака цял един невероятен свят, така че му дайте свободата прави нещата, които харесва, дори и да е далеч от вас, а пък вие се отдайте на вашите женски занимания. Така и двамата ще бъдете щастливи и връзката ви ще продължи.

 

„Искам да бъдем приятели“

 

Раздялата е нещо напълно нормално и често срещано при тийнейджърите, а и не само при тях. От дълго време витае представата, че след приключване на всичко може да заместите пламенната любов с добро приятелство. Намират се и изключения, но в повечето случаи, когато момче ви предложи да останете приятели има предвид друго - да правите секс от време на време, без обвързване.

 

„Ти си невероятна приятелка

 

Приятелството между момче и момиче, често не е това, което си представяме и чувствата на момчето са далеч по-силни от обичайните приятелски, но не малко са и случаите на заблудени момичета. Факт е, че и никой не обича да попадне в така наречената "frend zone", затова, ако забележите, че момчето доста често ви споменава колко добра приятелска сте, дори и ситуацията да не го изисква, то има голяма вероятност наистина да го има в предвид и да не е хлътнал по вас.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия