Колко време трябва да трае любовната игра?

2013-09-09 23:12:00
Колко време трябва да трае любовната игра?
Снимка: Dreamstime

Мъжете и жените имат желание да са добри в леглото. И това е нещо напълно нормално. Интересен е фактът, че наскоро направено проучване показва, че за дамите добър секс означава продължителна любовна игра. Представителките на нежния пол имат нужда от достатъчно добра подготовка, за да се насладят максимално на сексуалния акт.

 

 

Според мъжете няма нужда любовната игра да е дълга, сексът е важен. Да, ама не! Представителите на силния пол правят всичко възможно, за да „претупат” набързо случващото се преди сексуалния акт, но по този начин разочароват дамите и си вкарват автогол. След това те не са достатъчно възбудени и съответно нямат чак толкова голямо желание за секс.

 

След редица направени проучвания относно перфектната продължителност на любовната игра стана ясно, че са нужни около 20 минути, за да бъде задоволена максимално добре една жена. След като й е обърнато достатъчно внимание, жената е възбудена и няма търпение да премине към секса.

 

Статистиката показва, че на един мъж са му нужни едва 2 минутки, за да усети физическо привличане. На жените обаче им трябва повече време – около 20-30 минути. В същото време обаче на представителите на силния пол вълнението спада значително по-бързо, докато при жените то може да остане с часове.

 

Какво представлява любовната игра?

 

Тя включва еротично събличане, целуване навсякъде по тялото, галене и орална любов. Всяка двойка сама си определя любовната игра - важното е на двамата партньори да им е приятно и да не се прави нищо насила. Не се притеснявайте, споделете на гаджето си какви неща ви възбуждат, за да си прекарвате достатъчно добре в леглото.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
"g0oD"_glr
преди 10 години

"На жените обаче им трябва повече време около 20-30 минути." - Ко? Не! :DТова е глупост, при всяка жена е различно, за някои 2 минути са достатъчни, че и по-малко...

papugai
преди 10 години

Оралната била любовна игра, хубаво е да го знам.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия