Ерогенни зони според зодията

2013-09-02 12:15:00
Ерогенни зони според зодията
Снимка: Dreamstime

Статията е подходяща за лица над 18-годишна възраст!

 

Зодията оказва влияние върху човешкия характер, въпреки че не всеки вярва на астрологията. Дали ти ще се довериш или ще проявиш скептицизъм, решението си е твое. Но все пак нищо не ти пречи да видиш коя зодия какво харесва по време на секс и да прецениш дали има поне доза истина в информацията или не.

 

Овен – представителите на тази зодия обичат шумния секс. Те се възбуждат от звуци, от пози, които не са опитвали и от неща, които уж са забранени. Овните обичат да бъдат галени и масажирани по време на любовната игра и адски много харесват дълбоките и страстни целувки.

 

Телец – ако гаджето ти е телец, наблегни на целувките в зоната на шията и врата. Може да правиш всичко. Да го/я целуваш нещо, да го/я даряваш с по-страстни целувки и дори леко да го/я хапеш. Ако обичаш да правиш масажи, определено ще го разтопиш, когато му/й предложиш да му/й направиш един.

 

 

Близнаци – представителите на тази зодия обичат ласките в областта от дланите до раменете, както и по гърдите. Бъди смел/а и прокарай езика си по тези места. Ще видиш, че той/тя ще остане доволен/на.

 

Рак – раците не обичат неща, прилагани от Кама Сутра. Те предпочитат страстните целувки. Интересен е фактът, че представителите на тази зодия могат да достигнат до оргазъм, когато ви целуват. Разбира се, това не означава, че не обичат да бъдат целувани. Напротив! Наблегнете на целувките в областта на гърдите и ще се уверите, че обожават ласките на това място.

 

Лъв – лъвовете и лъвиците имат особено чувствителни гърбове. Те обожават целувките и ласките по линията на гръбнака, както и масажите.

 

Дева – ако гаджето ти е представител на тази зодия, то трябва да наблегнеш в областта на коремчето – може да го/я целуваш нежно, да го/я галиш и дори да включиш косата си. Представителите на тази зодия обичат да правят секс на фона на тиха музика, затова избери подходящи парчета и го/я изненадай.

 

Везни – везните обожават да получават ласки в областта на дупето и гърба. Също така обичат да гледат. Затова той/тя ще се зарадва изключително много, ако му/й направиш стриптийз.

 

Скорпион – хубавото е, че представителите на тази зодия получават удоволствие от всяка част от тялото си. Затова нямаш нужда от съвети, просто бъди нежен/на по време на секс и той/тя ще го оцени.

 

Стрелец – стрелците изпитват удоволствие, когато ги даряват с ласки по бедрата. Може да го/я целуваш от вътрешната или от външната страна, както и да прокарваш нокти по краката му/й. Определено ще му/й хареса.

 

Козирог – представителите на тази зодия обожават да усещат допира на тялото на партньора си. Също така са почитатели на масажите. Ако искаш наистина да го/я впечатлиш, захапи нежно пръстите на ръката му и докосни с език дланта му. Може да ти се струва странно, но определено ще му/й хареса.

 

Водолей – при тях ерогенните зони са основно глезените и прасците. Затова наблегни на тези две места и ти гарантираме, че ще се радваш на качествен сексуален акт.

 

Риби - рибите обожават да им се обръща внимание на стъпалата. Ако ви е гнус да целувате краката му/й, поне си играйте с пръстите. Може да търкате своите крака в неговите/нейните. Това също ще му/й достави удоволствие.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия