Няколко неща, които ще ти помогнат да разбереш дали го бива в леглото

2013-08-30 14:59:00
Няколко неща, които ще ти помогнат да разбереш дали го бива в леглото
Снимка: Dreamstime

Всяка жена иска да бъде с мъж, който е добър в леглото. Някои са добри любовници по рождение, други полагат усилия, за да се справят впечатляващо под завивките, а третите ... тях просто не ги бива.

 

Но каква е причината мъжете да се представят различно по време на секс? Основната е, че те са различни по рождение. За да разберете дали вашето гадже ще се представи добре в леглото, обърнете внимание на някои неща:

 

 

Според психолозите представителките на нежния пол най-често са привлечени от два типа мъже. За стабилна връзка те предпочитат суров и твърдоглав мъж, а за качествен секс – привлекателен и мил мъжкар. Причината е, че колко по-мъжествен е един представител на силния пол, толкова повече тестостерон има в него и ... толкова по-добър е в леглото.

 

Може да си избереш гадже и според неговата професия. Но не бива да се заблуждавате, че скучните професии предполагат скука и в леглото. Напротив! Статистиката показва, че финансистите, чиновниците и счетоводителите са много добри любовници. Доста по-добри от шофьорите, пилотите и дистрибуторите, например. Колкото по-тих е един мъж на работа, толкова по-див е в леглото.

 

Мъжете, които обичат да пият кафе, са страстни любовници. Причината е в кофеина. Той активира работата на сърцето и по този начин ускорява метаболизма. По този начин мозъкът и кожата стават по-чувствителни към различни дразнители. Белтъчините в кафеените зърна пък от своя страна подхранват хормоналната система на човека и оттук се повишава потентността.

 

Много пъти сме ви казвали, че почеркът издава много от характера на един човек. Няколко изречения, написани от любимия, ще са ви достатъчни, за да разберете какъв е той в леглото. Ако партньорът ви пише вертикално, без да накланя почерка, то той е скромен човек, който определено не обича да експериментира в леглото. Ако пък пише остро, то явно се стреми да е лидер във всичко, с което се захване, дори по време на секс. С такива мъже няма шанс да командвате по време на акта. Както и след него. Мъжете, които пишат главните букви леко и без натиск, обичат да се грижат за удоволствието на любимата си. За тях е по-важно партньорката им да се чувства добре по време на секс, отколкото те.

 

Може да разбереш какъв секс прави гаджето ти, благодарение на кръвната му група. Виж повече информация тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия