Грешките, които провалят секса

Сексът е едно наистина приятно изживяване, което обаче с лекота може да бъде провалено, ако се допуснат една от тези четири грешки. Единият от двамата партньори не е сигурен дали е настроен за крев

2012-03-05 11:56:00
Грешките, които провалят секса

Сексът е едно наистина приятно изживяване, което обаче с лекота може да бъде провалено, ако се допуснат една от тези четири грешки.



Единият от двамата партньори не е сигурен дали е настроен за креватни подвизи. В този момент другият губи желание за секс и нещата се провалят. Не е проблем, ако това се случва от време на време, защото все пак нещата не трябва да стават насила, но ако това състояние е перманентно сексуалното желание ще се загуби и у активния партньор.



Мъжете обичат, когато жените са готови да изпълняват техните желания по време на секс. Но както при повечето неща и тук трябва всичко да се прави в границите на разумното. Малко са мъжете-егоисти в леглото, повечето искат да са сигурни, че доставят удоволствие на партньорката си, в противен случай се чувстват непотребни и смятат, че нямат нужните качества на добър любовник. Жените трябва да мислят както за удоволствието на своя партньор, така и за своето.



Повечето представителки на нежния пол смятат, че имат няколко излишни килограма и трябва да стегнат фигурата си. Всеки човек има своите комплекси, но трябва да забрави за тях по време на секс. Ако една жена реши да попита партньора си дали я смята за дебела по време на любовната игра, то определено мъжът ще загуби всякакво желание за секс. Представителите на силния пол обичат жената до тях да има самочувствие и да не се притеснява от голотата си.



Някои хора изпитват срам да обсъждам сексуални проблеми и да споделят на партньора си нещата, които харесват под завивките. За да бъде сексът на ниво, двамата партньора трябва да са наясно с предпочитанията и желанията на своята половинка. Затова забравете за срама и бъдете искрени с партньора си, за да се радвате на качествен сексуален живот.




 


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия