Как да си хванеш ново гадже на плажа/край басейна?

2013-07-18 15:59:00
Как да си хванеш ново гадже на плажа/край басейна?
Снимка: Dreamstime

Лятно време голяма част от свалките и флиртовете се случват на морето или край басейна. Хората нямат търпение да останат по бански и да се радват на морските вълни и звуците на гларусите и чайките. Но, за да бъде една свалка успешна, човек трябва да знае как да подходи.

 

 

Някои хора спортуват целогодишно, за да не се притесняват през лятото, но има такива, които са на мнение, че е по-добре да те е срам 10 дни, отколкото да тренираш цяла година. Е, всеки с мнението си. Факт е, че когато човек е по бански, той няма как прикрие несъвършенствата си. Ако си отпуснал/а през зимата и имаш коремче или не си се обезкосмил/а навсякъде – това няма как да остане незабелязано от околните, особено от тези, чието внимание си привлякъл/привлякла нарочно или не. На плажа си само по бански и е по-трудно да парадираш с финансовото си състояние. Пак е възможно, разбира се, но е значително по-трудно. Затова трябва да бъдеш себе си и да го/я спечелиш с характера и маниерите си.

 

Трябва да бъдеш честен/честна със себе си и да не се надценяваш. Това не означава, че трябва да се подценяваш. Бъди обективен/на. Огледай се в огледалото и прецени физическата си форма, имаш ли коремче, имаш ли добре оформено тяло, достатъчно бели ли са ти зъбките и премахнал/а ли си добре излишното окосмяване. Все дребни детайли, които са от значение.

 

Въпреки че на плажа си само по бански, това не означава, че не може да изглеждаш добре. Нужен ти е подходящ аксесоар, който да се връзва на стила ти. Татуировките също привличат вниманието на околните, но не бива да си правиш такава, само поради тази причина.

 

По Черноморието ни има доста плажове, но не всичките са подходящи за флиртове. Избягвай тези, които са прекалено пренаселени. Първо, ще ти е трудно да стигнеш до момчето/момичето, което си си харесал/а, без да настъпиш няколко човека и да хвърлиш пясък в очите им и второто, околните ще те слушат какво говориш и ще се забавляват с опитите ти да свалиш човека, когото си си харесал.

 

Не бива да го/я стряскаш. Когато отидеш на плажа/басейна и си го/я харесаш, не се втурвай веднага към него/нея. Попечи се, после отиди да плуваш, после пак се печи. Дай й/му време да те забележи. Така има вероятност той/тя сама да дойде и да те потърси. Хубаво е намеренията ти към него/нея да не личат отдалеч. Ако той/тя те игнорира, по-добре не се занимавай с него/нея. Явно не му/й е до свалки или си има сериозно гадже и не обича да флиртува зад гърба му/й. Каквото и да е причината, фактът, че той/тя не те забелязва или поне така се прави, трябва ясно да ти покаже, че си нежелан/а около нея/него.

Снимка: Dreamstime


Ако искаш да привлечеш вниманието му/й и да му/й се харесаш, просто се забавлявай и пръскай положителни емоции около себе си. Всеки харесва положително настроени личности. Другото, което не бива да забравяш, е че не може всеки да те хареса. Ако той/тя не отвърне на интереса ти, не се впрягай. И утре е ден.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
AliceInChains7
преди 10 години

булшитс.

HornedDemoN
преди 10 години

"На плажа си само по бански и е по-трудно да парадираш с финансовото си състояние." - Значи искате да ми кажете, че идеята ми да отида на плажа и да хвърлям пари навсякъде, докато някоя се лепне за мен няма да проработи? ***.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия