Порното вреди на сексуалния живот на мъжете - трудно се възбуждат

2013-06-20 12:15:00
Порното вреди на сексуалния живот на мъжете - трудно се възбуждат
Снимка: Dreamstime

Хората, които не водят редовен сексуален живот, често гледат порно филми. В това няма нищо лошо – все пак по-добре да задоволиш сам/а нуждите си, отколкото да го правиш с всеки втори или да си плащаш за това. Но всяко нещо си има граници.

 

Знаете ли, че голяма част от мъжете, които имат проблеми с еректилната дисфункция, прекаляват с порно филмите? Прекаленото облъчване със сексуални сцени прави представителите на силния пол безчувствени до такава степен, че после една жена трудно ги възбужда. Причината е, че сексът, който правят обикновените хора /а не порно актьорите/ НЕ е така перверзен, мръсен, неочакван, няма огромни гърди, анален секс и т.н. Все неща, които се харесват на мъжете и които са свикнали с тях и после ги искат по време на акта. Когато те липсват – липсва и ерекция от тяхна страна.

 

 

Реално порното води до нов тип импотентност. До този извод стигнали учените, след като провели проучване, в което взели участие млади мъже между 20 и 23-годишна възраст. Те споделили, че приемат този проблем като нещо нормално, но твърдят, че въпреки това, все още се възбуждат от интимните си партньорки.

 

Факт е, че колкото повече човек гледа порно, толкова по-резистентен става към това, което се случва в леглото. Реално колкото и красиво и добро да е едно момиче в леглото, то така и не успява да възбуди мъжа максимално, защото той очаква по-извратени и крайни неща, които се случват основно в порно филмите.

 

За съжаление, все повече мъже имат проблеми с ерекцията и трудно „им става“, без да гледат порно. Някои жени нямат против на заден фон да върви някой горещ порно филм, докато правят секс с любимия, но на други не им се нрави и се стига до сериозни скандали и прекратяване на взаимоотношенията. Това, че порното оказва влияние върху интимния живот, не означава, че мъжете трябва да престанат да го гледат. Просто трябва да го правят по-рядко и да залагат на по-реалистичните филми за възрастни.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ndesign
преди 11 години

Основния проблем е в привикването към самозадоволяване и намаляването на чувствителността. Да, няма проблем докато сме млади, 20-30 годишни, но в един момент това изхабяване си казва тежката дума. Просто този тип удоволствие си има цена.

stanimir.enev
преди 11 години

напротив порното повишава начина на сексоален живот защото научавате нови неща в сексоалния живот!

vladyman
преди 11 години

Какво точно ще рече "по-реалистични филми за възрастни" ? Филми с дебели, потни лелки, които докато правят секс напомнят на мъжа, че хладилника е развален и, че са свършили доматите ? Айде не...Това което Е вярно е, че порното повишава сексуалните очаквания които мъжете имат към половинките си. Защо обаче това да е лошо ? Няма ли право мъжа да иска от жена си да има хубава фигура ? Грешно ли е мъжа да иска от жена си орална любов или *** секс, при условие, че те нито са вредни, нито са неприятни за жената (поне при добра хигиена) ?Ами ако ние почнем да пишем статии за това как сериалите повреждат жените ? Как научават жените да гледат само портфейла и да имат една камара претенции към мъжа без да дават нищо в замяна ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия