Как изглежда идеалната първа среща?

2013-06-08 18:00:00
Как изглежда идеалната първа среща?
Снимка: Dreamstime

Вероятно много от вас са си задавали въпроса, какво трябва и не трябва да правят по време на първа среща. И макар всички ние да имаме различни представи за това как би трябвало да прочете идеалната първа среща с представител на срещуположния пол, съществуват някои общи правила, за които повечето мъже и жени са на единодушно мнение.

 

Според резултатите от проучване на сайта Cupid.com, за нежните създания е задължително мъжа, с когото ще излизат, да им се обади или да им изпрати текстово съобщение няколко часа преди уговореното време, за да потвърди, че срещата ще се състои.

 

 

Що се отнася до най-подходящото място за първа среща, жените са категорични, че то трябва да е на еднакво разстояние от домовете и на двамата. Мъжете обаче не споделят същото мнение. Те смятат, че трябва да изберат място, което е по-близко до дома на дамата, за да може тя по-бързо и лесно да стигне до него.

 

По-голямата част от представителките на нежния пол твърдят, че обичат да получават комплименти на първа среща. Задължително условие обаче е те да са искрени, тъй като със стандартните клишета мъжете няма да постигнат никакъв успех.

 

Най-неудобният момент по време на първа среща безспорно е плащането на сметката. По-голямата част от представителите и на двата пола смятат, че разходите за вечерта трябва да се поемат от мъжа. Разделянето на сметката е краен вариант и е по-подходящ за второ излизане.

 

Що се отнася до края на романтичната среща, едва половината от нежните създания биха се радвали, ако мъжът ги придружи до дома им. Същевременно цели 98% от представителите на силния пол смятат това за напълно задължително.

 

По въпроса за целувката на първа среща и мъжете, и жените са единодушни – ако всичко е минало добре, няма как да минат без сключване на устни за лека нощ.

 

А какви са вашите представи за идеална първа среща?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия