Кога е време да правиш секс с новото си гадже?

2013-05-31 15:01:00
Кога е време да правиш секс с новото си гадже?
Снимка: Dreamstime

Имаш ново гадже, от известно време сте заедно, чувстваш се добре в компанията му/й, изтръпваш всеки път, когато се целувате и настръхваш, когато те гали. В такъв момент започваш да се чудиш дали вече не е време да се отдадете един на друг напълно?

 

Голяма част от момичетата живеят с идеята, че трябва да минат поне няколко срещи, а понякога дори месеци, преди да си правят секс с новото си гадже. Да, нито мъжете, нито жените трябва да бъдат лесни и да правят безразборен секс, но това не означава, че трябва насила да се лишаваш от интимни ласки. Човек трябва да изчака идеалния момент – при някои хора той идва по-рано, при други – по-късно. Въпросът е да го улучите.

 

 

Като цяло, когато човек започне нова връзка, не бива да бърза. В началото всичко е толкова хубаво и розово. Дайте достатъчно време на сърцето си, нека на спокойствие се вълнува, притеснява, трепти, тупти и т.н. То има нужда от това. Също така трябва да покажете на човека до себе си, че не сте лесен/лесна и не правите секс с всеки срещнат. Но това не означава, че трябва да си поставяте срокове, което да следвате. Вие сами ще усетите кога е дошъл моментът за вашия пръв път с новото ви гадже. Жените имат нужда от сигурност и доверие в партньора, преди да си легнат с него. При мъжете нещата не седят точно така.

 

Представителите на силния пол нямат нищо против да правят секс на първа среща. Това не означава, че след това всичко ще приключи. Зависи си от мъжа. Но господата се радват, когато имат възможност да потушат сексуалната енергия още в началото. Мъжете нямат нужда от време, за да се отпускат. Ако усетят, че има химия между тях и новата им половинка, те няма да оставят жената, ако правят секс с нея още на първата среща.

 

Да правиш секс с ново гадже е нещо наистина вълнуващо, без значение от колко време водиш сексуален живот и колко интимни партньори си имал/а. Но не се тормози с излишни въпроси и срокове. Отпусни се и нещата просто ще се случат. Изчакай съвършения момент, рано или късно, той ще дойде.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия