Предимствата на това да си необвързан/а

2013-05-25 22:00:00
Предимствата на това да си необвързан/а
Снимка: sxc.hu

Това, че си нямаш гадже, съвсем не означава, че е дошъл краят на света. Точно обратното – животът ти може да бъде наистина прекрасен, дори без любовна половинка. Още ли  се съмняваш в това? Време е да те убедим, че грешиш! Да си необвързан/а си има редица предимства - виж кои са най-значимите от тях:

 

 

Имаш повече време за себе си

 

Сега най-накрая можеш да посветиш повече време на себе си и на любимите си занимания. Можеш да отидеш на пазар, да посетиш маникюристката си, да се размотаваш с приятели по кафетата, да обикаляш дискотеките, да играеш футбол, да гледаш мачове и какво ли още не. Сега е времето да направиш всичко, от което си се лишавал/а, когато си имал/а човек до себе си.

 

 

Можеш да се фокусираш върху обучението/работата си

 

Малко или много романтичните връзки ни разсейват. Ето защо, ако в момента си сам/а, сега е перфектното време да отделиш повече внимание на обучението или работата си. Положи допълнителни усилия и бъди сигурен/сигурна, че те ще бъдат възнаградени. Може би точно сега е моментът, в който най-накрая ще си спечелиш заслуженото повишение в службата.

 

 

Можеш да си намериш ново хоби

 

При наличието на повече свободно време можеш да си намериш ново хоби. Винаги ти се е искало да посещаваш уроци по латино танци или пък да научиш гръцки? Сега е идеалният момент да започнеш нещо ново, което така и не си успял/а да осъществиш, когато си бил/а обвързан/а.

 

Имаш повече време за приятелите си

 

Когато си обвързан/а, често не намираш достатъчно време за приятелите си и те остават на заден план. Сега обаче можеш да им обърнеш малко повече внимание. Приятелствата са най-безценното ни богатство, никога не го забравяй!

 

Снимка: sxc.hu


Можеш да ходиш където си поискаш, когато си поискаш и с когото си поискаш

 

Вече не нужно да даваш отчети и обяснения за това къде, кога и с кого ходиш. Можеш да излизаш, без да се притесняваш, че постоянно трябва да информираш някого. Имаш пълната свобода да се забавляваш.

 

Имаш повече пари

 

Когато имаш връзка с някого, обикновено харчиш повече пари. Излизате по срещи, правите романтични пътувания до други градове или държави, купуваш на половинката си подаръци и т.н. Сега, когато си необвързан/а, ще си спестиш всички тези разходи и ще имаш повече налични финансови средства. Сам/а решаваш какво ще ги правиш – можеш или да ги спестиш, или да си купиш нещо, за което дълго си мечтал/а.

 

 

Все още ли си обзет/а от мрачни мисли заради самотата си или успя да погледнеш от положителната страна на нещата? :)

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
problem4eeee
преди 11 години

доста неубедително :/

circlesquare
преди 11 години

Все още ли си обзет/а от мрачни мисли заради самотата си Да да да !! :(

GeGaSa
преди 11 години

И със половинката си, можеш да ги правиш тези неща.

Tsukuda_Hiroshi
преди 11 години

Да!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия