Превърни се в кралицата на флирта

2013-05-24 19:00:00
Превърни се в кралицата на флирта
Снимка: Dreamstime

На парти си и забелязваш чаровно момче, което пробужда интереса ти, но нямаш представа как да се държиш и да му покажеш, че го харесваш, без да се натрапваш? Следвайте нашите прости съвети и правила, които ще те превърнат в кралицата на флирта:

 

Погледни го

 

Ако си забелязала привлекателен обект, не се притеснявай да му хвърляш по някой поглед. Не го ли направиш, твърде вероятно е той изобщо да не те забележи.

 

Установяването на зрителен контакт е началото на всеки флирт. Не се вторачвай и не задържай очите си върху него прекалено дълго време. Вместо това го погледни в очите, усмихни се, премести погледай си върху устните му, след което погледни встрани. Гаранция – ще спечелиш вниманието му.

 

 

 

Докосни го

 

Неволното докосване по време на разговор безспорно е секси. Докосни го нежно по ръката или дланта и бъди сигурна, че ще разпалиш любопитството му. Физическият контакт, макар и уж неволен, му подсказва, че го харесваш, и това веднага ще събуди интереса му към теб.

 

 

Усмихвай се

 

Може би с това трябваше да започнем. Усмивката е най-силното ти оръжие – никога не го забравяй! Усмихната не само ще изглеждаш по-красива, но и ще му покажеш по категоричен начин, че компанията му ти е приятна.

 

 

Покажи интерес

 

Всеки обича да се чувства важен и значим. Ето защо, вместо да говориш постоянно за себе си, е хубаво да покажеш интереса си към него. Задавай му въпроси, но без да прекаляваш, и го оставяй да ти разказва за себе си. Това, че се интересуваш от него, със сигурност ще те превърне в още по-привлекателна в неговите очи.

 

Направи му комплимент

 

Искреният комплимент е способен да разтопи мъжкото (а и не само) сърце. Направи му комплимент за ризата или пък за прическата, но не прекалявай. Много важно е да звучиш искрено. В противен случай той или ще реши, че му се подиграваш, или ще те възприеме за лъжкиня, каквато определено не искаш да бъдеш в неговите очи.

 

Снимка: Dreamstime

 

Не прекалявай

 

Най-важното правило, което трябва да запомниш, когато флиртуваш, е да правиш всичко с мярка, без да прекаляваш. Ако му се нахвърлиш агресивно, твърде вероятно е той да те възприеме като мъжемелачка, с която едва ли ще иска да си има работа.

 

Не се лепвай за него до края на вечерта и му остави пространство да диша, тъй като в противен случай той би си помислил, че си твърде отчаяна, и веднага би ти поставил етикета „лепка”.

 

Покажи самоувереност, бъди добронамерена и секси и със сигурност ще успееш да го впечатлиш.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
JustMeBabe
преди 10 години

който си го може, го може ... :) xxx

problem4eeee
преди 10 години

звучи толкова лесно..

lubovvv
преди 10 години

"Ако му се нахвърлиш агресивно, твърде вероятно е той да те възприеме като мъжемелачка, с която едва ли ще иска да си има работа." - ха ха хаааа


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия