Кои са най-честите лъжи на жените?

2016-12-11 14:00:00
Кои са най-честите лъжи на жените?
Снимка: sxc.hu

Искреността е от решаващо значение за всяка връзка. Много жени обаче смятат, че могат да си позволят поне няколко малки и невинни лъжи в името на по-добрите взаимоотношения с партньора си. Чудите се за какво най-често лъжат представителките на нежния пол? Скорошно британско проучване намери отговора на този въпрос, пише в. “Daily Mail”.

 

 

В началото на почти всяка своя връзка повече от половината от дамите лъжат своя възлюбен за броя на мъжете, с които са имали интимни взаимоотношения. За да не изглеждат като твърде разкрепостени, жените най-често делят бройките си на три, преди да съобщят конкретна цифра пред партньора си.

 

Втората най-честа лъжа на нежните създания е свързана с причината, поради която са се разделили с бившия си – всяка трета променя истината и представя нещата по коренно различен начин от реалността. Не са никак малко и жените, които не искат да изглеждат като прахосници в очите на партньора си и затова го лъжат относно парите, които харчат за дрехи и обувки.

 

При запознанство с привлекателен мъж 28% от представителките на нежния пол не споделят каква е истинската им работа, а 25% предпочитат да премълчат някои неудобни факти около финансовото си състояние. Възрастта, теглото, размерът на гърдите и естественият цвят на косата също стават повод за изричането на лъжи пред нов потенциален партньор.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SpiritInBlack
преди 11 години

Ще бъда готова след 5 минути. Равно е на " Ще дойда след 30 минути"

GeGaSa
преди 11 години

Ок


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия