5 признака, че ви изневерява

2013-05-03 11:17:00
5 признака, че ви изневерява
Снимка: sxc.hu

Понякога любовта към партньора ни ни заслепява и не ни позволява да видим ясните признаци, че той ни изневерява. Разбира се, нерядко странното и нетипични поведение си има и друго обяснение, но ако забележите повече от два от долупосочените признаци на изневяра, то определено си заслужава да се замислите, дали половинката ви не е кривнала от правия път.

 

1. Изведнъж става изключително суетен и започва да полага неимоверни усилия за външния си вид – подлага се на диети, спортува редовно, променя прическата си или пък обновява целия си гардероб. Това твърде често са сигнали, че в живота му вече има друга жена, която се опитва да впечатли. Бъдете нащрек.

 

 

2. Започва ревностно да защитава личното си пространство – слага парола на телефона си и не допуска да ползвате лаптопа му дори за 5 минути. Ако досега не се е държал така, твърде вероятно е да крие от вас нещо, което няма да ви хареса.

 

3. Променя интересите си. Ако приятелят ви изведнъж започне да обикаля нощните заведения, които досега е мразел, да слуша музика, която никога не е харесвал, или да се увлича по спортове и занимания, към които преди не е проявявал никакъв интерес, може би има жена, която е виновна за това. В опитите си да впечатли представителка на нежния пол, към която изпитва някакво влечение, вашият партньор е способен тотално да се промени.

 

4. Сексът става по-страстен. Макар и да звучи абсурдно, твърде често сексът с прелюбодеец става по-страстен от преди. Окрилен от интимните си занимания с друга жена, приятелят ви със сигурност ще нажежи чаршафите и във вашата спалня. Ако доскоро сте водили скучен сексуален живот и изведнъж партньорът ви се е превърнал в ненаситен хищник, възможно е това да се дължи на изневяра.

 

5. Държи се грубо без причина. Един от най-ясните признаци на изневяра е преминаването към грубо и неуважително поведение. Дори на подсъзнателно ниво е възможно вашият партньор да се опитва да ви накара да го намразите, за да го зарежете.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия