3 грешки, които ще провалят първата ви среща

2013-05-01 22:44:00
3 грешки, които ще провалят първата ви среща
Снимка: sxc.hu

Първите срещи винаги пораждат редица притеснения – какво да си облечете, какво да говорите, как да се държите и т.н. Това е напълно нормално. Знайте, че далеч не сте единствени – вероятно и човекът, с когото ви предстои да се срещнете, изпитва същите притеснения.

 

Макар да не съществуват универсални правила, които да ви гарантират успешна първа среща, има някои неща, които в по-голямата част от случаите е хубаво да избягвате, ако искате да продължите да се виждате с обекта на чувствата ви за напред. Вижте кои са те:

 

 

Аз, аз, аз

 

Една от най-големите грешки, които можете да направите на първа среща, е да говорите само и единствено за себе си. Да, след като този човек се среща с вас, вероятно той изпитва някакъв интерес към вашата личност, но все пак оставете го да говори и за себе си.

 

Не се увличайте в постоянни разкази за себе си, за да не се превърнете в досадници. Винаги задавайте въпроси на събеседника си, за да засвидетелствате интереса си към него. Това не само ще го поласкае, но и мигновено ще ви превърне в по-привлекателни в неговите очи.

 

Бившите

 

Спестете си разказите за бившите си приятели поне на първата среща. Нейната цел е да се опознаете и да видите доколко силно е привличането между вас. Съвсем естествено в такъв момент разговорите за бившите половинки са напълно излишни. Има редица други теми, които можете да подхванете. В никакъв случай не се спирайте точно на тази.

 

Негативизъм

 

Никой не харесва постоянно мрънкащи и оплакващи се от всичко хора. Бъдете позитивни, усмихвайте се и покажете най-добрата си страна. Дори и да ви е криво за нещо, не бързайте да излеете всичките си негативни чувства още на първата среща с някого. Винаги можете да споделите мъките си с някой приятел, но не правете това пред човек, с когото тепърва се опознавате. Ако наистина има сериозна причина, поради която не се чувствате добре, просто отменете срещата си.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
simona-t
преди 11 години

:3

doggy_ivanov
преди 11 години

Хехехе.. това ми харесва,макар че има доста *** които не го спазват,да не говорим че повечето момичета са толкова загорели че даже не обръщат внимание и на това.. ;хх


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия