Гладко избръснати или с брада – как ги предпочитат жените?

2013-04-29 22:00:00
Гладко избръснати или с брада – как ги предпочитат жените?
Снимка: sxc.hu

Гладко избръснатите мъже вече не са на мода. Нежните създания възприемат представителите на силния пол с 10-дневна брада за най-секси и най-мъжествени, сочат резултатите от австралийско проучване, цитирани от  “Medical Daily”.

 

 

В изследването участвали 351 жени и 177 хетеросексуални мъже. Всички те трябвало да разгледат по три снимки на десетима представители на силния пол, показващи лицата им в три варианта – гладко избръснато, с набола 5-дневна брада и с гъста 10-дневна брада. След това участниците в проучването трябвало да оценят кога мъжете изглеждат най-привлекателни, най-мъжествени, най-здрави и най-плодовити.

 

Оказало се, че представителите на силния пол биват възприемани от околните като най-добри и в четирите категории, когато са с гъста 10-дневна брада, и като най-лоши – когато са с 5-дневно едва наболо окосмение по лицето. Гладко избръснатите мъже заемали средните позиции в класациите.

 

В хода на изследването било установено още, че дамите, които са в най-фертилния период от месечния си цикъл – овулацията, като цяло възприемат представителите на силния пол като по-мъжествени и по-плодовити. Женските възприятия за привлекателността на мъжете обаче по никакъв начин не била повлияна от фазата на месечния цикъл, в която нежните създания се намирали.

 

А вие, момичета, как предпочитате приятеля си - гладко избръснат или с брада?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
desynka22
преди 10 години

Предпочитам с брадичка по-мъжествено е и обичам да боцка

UNITED2
преди 11 години

Не ми пука кой как ме предпочита! Аз се предпочитам с брада, т'ва е най-важното.. D:

Stray
преди 11 години

****ка му!

yakuza_
преди 11 години

Избръснати, ама през врата.

adi95
преди 11 години

Предпочитам го с набола брада, защото при него автоматично се получава катинарче.. а и не ме боцка :) :P

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия