Факт: Жените мразят брадите

2013-04-16 10:01:00
Факт: Жените мразят брадите
Снимка: Dreamstime

Някои мъже изглеждат значително по-добре, когато са с брада. Представителите на силния пол трябва да се обръснат гладко, ако искат да си намерят гадже. Наскоро стана ясно, че жените мразят брадите, защото смятат, че брадатите мъже нямат желание да се обвържат, съобщи в. „Daily mail“.

 

 

Повечето господа се харесват с брада, но представителките на нежния пол предпочитат едва леко наболото окосмение по лицето. Двата пола имат единодушно мнение по въпроса, че брадата увеличава мъжествеността. Жените обаче я свързват с агресивно поведение и смятат, че нейният притежател е човек, който не иска да има семейство и деца.

 

Има обаче жени, които смятат, че именно брадатите мъже са по-бащински настроени. Причината е, че брадата е символ на по-голям бащински потенциал и в същото време състарява и придава по-зрял и трудолюбив външен вид.

 

Учените решили да направят експеримент, за да разберат как влияе брадата върху мъжете и жените. Те използвали снимки на млади мъже с четири дължини на брадата – от поне 6-седмична през леко набола до гладно избръснато лице. Фотосите били показани на повече от 500 представители на двата пола.

 

Защо мъжете пускат брада?

 

Според някои те го правят, за да предпазват кожата на лицето си от слънце и вятър, а според други брадата омекотява удари по време на бой. Повечето хора са на мнение, че брадатите мъже имат силна имунна система, защото космите задържат болестотворни паразити и човек трябва да е много здрав, за да умее да я поддържа.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lubovvv
преди 11 години

Глупости на търкалета. Аз ОБОЖАВАМ бради и ме възбуждат страшно...така че недейте слагахте всички жени в един калъп, моля!

TheBobqk
преди 11 години

Пълни глупости.

freakydeakymonster
преди 11 години

Момиче съм и със брада и без брада за мен не е проблем.Не мога да си представя приятеля си (или който и да е друг мъж ) гол като ***..Хубаво е да се има брада(е разбира се не като поп,но хич да няма един голям мъж е смешно според мен..

Bomber
преди 11 години

srsly защото има брада и не иска да се обвързва от къде ги вадите тези статии

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия