Романтичните филми пречат на любовната ни връзка

За повечето хора романтичните филми са леки и неангажиращи, но в действителност те влияят зле на любовния живот. 99% от романтичните филми имат "happy end", а всеки знае, че в реалния живот не всичко приключва добре. Така повечето хора оста

2010-07-21 21:10:19
Романтичните филми пречат на любовната ни връзка
За повечето хора романтичните филми са леки и неангажиращи, но в действителност те влияят зле на любовния живот. 99% от романтичните филми имат "happy end", а всеки знае, че в реалния живот не всичко приключва добре. Така повечето хора остават разочаровани, като видят, че във филма нещата се нареждат, а в личния им живот винаги има проблеми, които трудно се преодоляват.

Жените смятат, че нон-стоп трябва да получават подаръци и цветя - така поне гледат в романтичните филми и смятат, че това е действителността навсякъде. Но това не е вярно.

За да бъде една връзка стабилна, всеки трябва да вложи много, да се старае, да прави компромиси. Цветята, подаръците, фойерверките не са достатъчни, розовите очила също не правят взаимоотношенията стабилни.

Нещата, които гледаме в романтичните филми, са много пресилени и е глупаво да искаме любовният ни живот да прилича на сцена от любовен филм. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия