Какво ни разкриват еротичните сънища, които сънуваме?

2013-04-03 13:32:00
Какво ни разкриват еротичните сънища, които сънуваме?
Снимка: Dreamstime

Всички хора на Земята сънуват, но някои просто не могат да си спомнят сънищата на сутринта. Въпреки това по този начин те разтоварват подсъзнанието си от натрупаното през деня напрежение, без значение дали помнят какви истории са преживели през нощта. Тези, които си спомнят сънищата, понякога се чувствам некомфортно, особено ако са сънували някой еротичен сън и то с участието на човек, към когото в реалния живот нямат никакъв интерес.

 

Вижте какво издават сънищата и как да ги разберем максимално правилно:

 

Секс с бившето гадже – понякога на хората им е трудно да се откъснат от бившия/бившата, дори да знаят, че е време да продължат напред. Най-вероятно нещата помежду ви още не са приключили напълно или поне често се сещате за него/нея. Ако през деня правите всичко възможно, за да не мислите за миналото, за връзката, която сте имали, то е напълно нормално подсъзнанието ви да освобождава това напрежение през нощта, благодарение на сънищата.

 

 

Секс с гаджето на най-добрия/добрата ви приятел/ка – това, че имате еротичен сън с този човек, не означава, че си падате по него. Най-вероятно той/тя има качества, каквито вашата половинка няма и това ви привлича в него/нея. Ако този човек е симпатичен на външен вид, напълно възможно е да оценявате това и затова да сте сънували еротичен сън с негово участие. По-добре не разказвайте на никого за съня си, за да не си създадете излишни проблеми с най-добрия/добрата ви приятел/ка.

 

Секс с шефа – за някои хора властта е силен афродизиак и не е изключено това да е основната причина за съня, който сте имали. Това обаче съвсем не означава, че имате сексуални намерения към този човек. Затова по-добре не се притеснявайте излишно и забравете какво сте сънували.

 

Секс с друг/а – на голяма част от жените и мъжете им е приятно поне за секунда да си представят, че правят секс с друг/а. Но това не означава, че те биха изневерили на половинката си в реалния живот. По-скоро тези еротични сънища показват, че нещо ви липсва, нещо не ви достига във връзката, която имате. Възможно е да потискате напрежение или някакъв вид недоволство от страна на партньора – че не се грижи достатъчно за вас, не че не ви прави романтични жестове и т.н. Замислете се какво не е наред във взаимоотношенията ви и оправете нещата, докато е време.

 

Секс с представител на същия пол – еротичният сън, в който правите секс с представител на вашия пол, най-вероятно показва възхищението към красотата на околните. Не се притеснявайте, че сте обърнали резбата. При положение, че тези сънища зачестят и ви пречат да водите нормален начин на живот, обърнете се към психолог.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия