Каква е идеалната разлика във възрастта?

2013-03-29 21:30:00
Каква е идеалната разлика във възрастта?
Снимка: sxc.hu

Идеалната разлика във възрастта на двамата любовни партньори е 4 години и 4 месеца в полза на мъжа, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от Female First.

 

Широко разпространено е схващането, че представителят на силния пол трябва да е по-възрастният в една връзка. В това са убедени повече от 60% от анкетираните. За останалите годините нямат чак толкова голямо значение за любовните взаимоотношения между двама души.

 

 

 

Същевременно, въпреки че мнозинството от гласувалите смятат, че мъжът трябва да е по-възрастен от жената, с която се среща, повече от 1/3 от анкетираните признават, че съдят строго представителките на нежния пол, които излизат с много по-възрастни от тях господа. Както и сами се досещате, най-честият етикет, който бива поставен на подобни дами, е „златотърсачки”.

 

Една от главните причини, поради които жените избират по-възрастни мъже, се крие в необходимостта от финансова подкрепа и сигурност. Доказателство за това е, че цели 55% от анкетираните представителки на нежния пол признават, че не биха могли сами да изплащат вноските за жилището си.

 

Освен това по-възрастните мъже се свързват с по-богат житейски и сексуален опит, което също е сред техните основни плюсове в женските очи.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DeathAndBlackMetalFo
преди 9 години

годините имат значение.....ако момичето е на 13, а момчето на 18...., сещате се само какво ще иска момчето...но ако момичето е на 20, а момчето на 25, в това няма никакъв проблем...има проблем обаче когато момиче в 6ти клас се влюби в момче 11клас..., а още повече, ако дори не са се виждали

"g0oD"_glr
преди 11 години

Имам познати с 31 години разлика. :) Сега имат красиво бебенце, майката е на 20, а таткото на 51... Огромната разлика не им пречи да живеят щастливо и да се разбират.

that's how we d
преди 11 години

Според мен няма кой знае колко голямо значение, когато си голям, но не приемам примерно момиче на 13 и момче на 20.Някак си не е много приемливо, дори да се ''обичат''. :)

TediAtanasova
преди 11 години

Според мен годините имат малко значение........

I love Music
преди 11 години

Няма значение разликата във възрастта когато двама души се обичат...............

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия