Едновременен оргазъм - мисията невъзможна или напротив?

2016-11-08 09:59:00
Едновременен оргазъм - мисията невъзможна или напротив?
Снимка: Dreamstime

Мъжете са истински щастливци – те свършват значително по-бързо и лесно в сравнение с жените. Но най-голямото удоволствие по време на секс не е оргазмът, а едновременният оргазъм!

 

С течение на времето мъжът се научава да разпознава знаците на тялото на половинката си и му е по-лесно да се ориентира кога ще свърши. Но, не е важно само да свършите заедно, но и да изпитате удоволствие от самия секс.

 

 

Повечето мъже буквално ги мързи да отделят внимание на любовната игра, но тя е важна, особено ако искате да предразположите жената. А, ако наистина искате да правите качествен и задоволителен секс, партньорката ви трябва да бъде максимално възбудена и активна.

 

Също така специалистите препоръчват да разнообразявате случващото се под завивките. Не правете всеки път едно и също, защото тръпката се губи, а оттам и възбудата.

 

Хубаво е да отделите достатъчно време и внимание на всяка една ерогенна зона на партньорката ви. Не мислете за кулминацията на секса, а се наслаждавайте на всеки миг преди това.

 

Завършете с любимата ви поза. Всяка двойка си има поза, която доставя максимално удоволствие и на двамата партньори. През останалото време може да разнообразявате с други пози, но е хубаво накрая да „свършвате“ с вашата.

 

Когато двама души са отскоро заедно, те се притесняват да си споделят какво най-много им доставя удоволствие по време на секс. Но има ли от какво да се срамувате? Вместо да ви отнеме месеци наред, докато се опознаете и разберете кои са ерогенните зони на гаджето ви, седнете и поговорете по темата. Така ще започнете да правите върховен секс няколко месеца по-рано, отколкото ако пазите ценната информация единствено за себе си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия