Какво мразят жените по време на секс?

2013-03-08 14:31:00
Какво мразят жените по време на секс?
Снимка: Dreamstime

През последните няколко години сексът става все по-освободен и границите в интимната сфера са почти премахнати. Но все пак има някои неща, които не се нравят на жените. Вижте кои са те:

 

Вулгарни думи – има хора, които харесват мръснишките думи по време на секс, но има и такива, които се отвращават от тях. Не ги използвайте, ако не сте сигурни, че гаджето ви обича да слуша мръсни думи в леглото.

 

 

Липса на любовна игра – както вече споменахме представителките на нежния пол държат на прелюдията преди самия секс, затова в никакъв случай не я пропускайте или пренебрегвайте. Вложете голяма част от старанието си там и ще се радвате на качествен секс след това.

 

Насилствен орален секс – има някои жени, които за нищо на света не биха правили орален секс на партньора си, но има и такива, които нямат против оралните ласки. Дамите обаче се дразнят, когато трябва да го правят насила, а не по собствено желание. По-добре не насилвайте половинката си, защото това ще предизвика негативни емоции у нея и има възможност да намали желанието й за секс в бъдеще.

 

Сутрешен секс – някои хора обожават да правят секс, след като се събудят, но повечето жени не се кефят на тази идея. Те са рошави, недоспали, кисели, не са си взели душ и това ги притеснява. Затова по-добре изчакайте вашата любима да отиде в банята и й предложете да си вземете душ заедно. Тя вече ще се е разсънила и може да ви изненада с приятен секс под душа.

 

Прекалено продължителен секс – повечето мъже се стараят изключително много, за да правят секс в продължение на часове, без да осъзнават, че това отблъсква жените, а не ги привлича, както те си мислят. Затова наблегнете на любовната игра, която се харесва на дамите и не прекалявайте с „лашкането“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия