60% от жените симулират оргазъм

Повече от половината от представителките на нежния пол симулират оргазъм, сочат резултатите от проучване, осъществено под ръководството на сексолога Ерик Купър. В допитването са участвали 366 жени на възраст между 18 и 32 години. От тях близо

2011-11-12 14:55:19
60% от жените симулират оргазъм
Повече от половината от представителките на нежния пол симулират оргазъм, сочат резултатите от проучване, осъществено под ръководството на сексолога Ерик Купър.

В допитването са участвали 366 жени на възраст между 18 и 32 години. От тях близо 60% са признали, че често пъти симулират оргазъм по време на секс, само и само за да погалят егото на партньора си или пък просто да приключат със заниманията между чаршафите колкото се може по-бързо.

Също така в много от случаите дамите предпочитат да се преструват на напълно задоволени в сексуално отношение, за да не предизвикват излишни скандали с възлюбения си.

Сексолозите обаче са на мнение, че подобни взаимоотношения между двамата партньори могат да се окажат пагубни за връзката им, тъй като неудовлетвореността в леглото често пъти води до изневяра.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия