Кои са идеалните часове за правене на секс?

2013-02-11 16:59:00
Кои са идеалните часове за правене на секс?
Снимка: Dreamstime

Ежедневието, което водим, оказва влияние върху сексуалния живот, който имаме. Колкото повече стрес понасяме, толкова по-лош секс правим. Но знаете ли, че освен всичко друго, часът на половия акт също оказва влияние?

 

Вижте кое е най-подходящото време за секс:

 

Веднага след събуждане – това е идеален момент за мъжете, но не и за жените. Докато при представителите на силния пол хормоните кипят, при жените комбинацията между хормоните на съня и ниската температура на тялото не е подходяща за сексуални подвизи.

 

9 часа – в този момент нивото на хормоните в женската ендокринна система е в пика си, а мъжкият тестостерон е наполовина по-висок, отколкото през останалата част от деня.

 

Между 10 и 12 часа – тази част от деня е подходяща за правенето на орален секс, особено удоволствие от това ще изпитат представителките на нежния пол.

 

 

Между 12 и 14 часа – съзнанието на дамите вече е заето от ежедневните ангажименти, които имат, като в същото време мъжете мислят за секс и започват да си фантазират разни еротични истории. В крайна сметка са стига до доста задоволяващ секс.

 

Около 16 часа – през тази част от деня жените имат по-голямо желание за сексуални подвизи в сравнение с мъжете.

 

Между 22 и 24 часа – повечето двойки правят секс, непосредствено преди лягане, но според специалистите това не е най-подходящото време за сексуален акт. След вечеря на мъжете им е тежко, а жените нямат желание за секс, а само за ласки. Най-добре е да оставите акта за сутринта, а сега да се отдадете на нежности.

 

Между 24 и 6 часа сутринта – повечето мъже и жени спят по това време на денонощието, а тези, които са будни, са толкова уморени, че последното нещо, което им се прави е секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия