Срамувате се да сте шумни в леглото? Не трябва ...

2012-03-09 16:17:00
Срамувате се да сте шумни в леглото? Не трябва ...
Снимка: sxc.hu

Някои жени смятат, че е невъзпитано да пъшкат или викат по време на секс, но мълчанието не им дава никакво предимство. Всъщност колкото по-шумни сте под завивките, толкова по-добре за вашето сексуално самочувствие. Вижте 5 причини защо трябва да изразяваме удоволствие, докато правим секс:

 

1. Представете си, че галите партньора си, а той стои с каменно лице. Сигурно ще си помислите, че не му доставяте никакво удоволствие и затова не изразява никакви емоции? Така се тълкува и липсата на звуци по време на секс. Колкото по-шумен е човек, толкова по-голямо удоволствие изпитва. Не лишавайте партньора си от удоволствието да се почувства на ниво и да е сигурен, че ви задоволява.

 

 

2. Когато човек издава звуци по време на секс, значи той е спокоен в компанията на партньора си и има силна близост с него. Сексът и голотата сами по себе си не означават интимност. Колкото по-малко скрупули има човек по време на секс, толкова повече доверие има към своя интимен партньор. 3. Напълно нормално е, когато човек получава оргазъм да диша учестено. Това е признак за партньора, че сте се отпуснали и наистина изпитвате удоволствие от случващото се. Дишането може да помогне за регулиране или контролиране на темпото на сексуалния акт, което е важно за постигането на оргазъм.  

 

4. Ако по време на секс мислите как да не се изложите, а не се отпуснете, то е напълно възможно да не изпитате никакво удоволствие от него. Затова изключете мозъка си, не мислите за нищо и се наслаждавайте. Ако имате желание и нужда да пъшкате или викате, правете го, без да се притеснявате.

 

5. Малко са жените, които не се притесняват да издават възгласи по време на секс. Ако вие сте от тях, това значи, че се чувствате спокойни в тялото си и се радвате на половия акт, който имате.

 

 

Още любопитни новини може да четете в Puls.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ccdesigns
преди 12 години

Звуците по време на секс са едно от нещата, които доставят най-голямо удоволствие...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия