Какви трикове прилагат най-често жените във връзките си

2013-01-29 11:30:00
Какви трикове прилагат най-често жените във връзките си
Снимка: Dreamstime

По природата жените са по-манипулативните същества. И най-често те прилагат разни трикове в личния, а не в професионалния си живот. Най-изкусните манипулаторки умеят да си играят с противоположния пол по много деликатен начин, така че мъжете им дори не се усещат.

 

Идеята не е да ги нагрубят или изиграят, а просто да постигнат своето! Ето и кои са умствените игрички, които дамите най-често прилагат на половинките си.

 

Играта на чакането

Едва ли е останала жена на тази планета, която да не е усъвършенствала малките закъснения за среща. От малки момиченцата са подучвани от своите майки и каки да не пристигат съвсем на време, когато ги очаква някой господин. Това не важи за работните срещи, а за любовите.

 

 

Закъснението се прави с цел жената да се почувства важна и специална, заради това, че някой я очаква с нетърпение. А и по този начин тя доминира във връзката макар и за малко, защото срещата започва, когато тя каже – в случая, когато тя се появи.

 

Игра "истината или се осмеляваш"

Дамите не спират да подлагат на тестове своите любими мъже. Това може да се случи с някакъв невинен въпрос, чийто отговор обаче, може да създаде много драма. Например, ако го попитате дали изглеждате дебела в тази рокля, той трябва да измисли доста дипломатичен отговори или по-добре да не отговаря директно.

 

Ако каже „да" (което вие знаете, че е истината) ще се почувствате зле и ще го обвините, че вече не ви харесва. Ако каже „не", ще ви остави с впечатлението, че на него не му пука как изглеждате.

 

Разбира се, има и други фактори, които трябва да се вземат под внимание – гледа ли ви, докато отговаря или просто сменя каналите, рязък ли е в отговора си или го-казва по-нежно и топло, посяга ли да ви прегърне или просто го изстрелва в нищото.

 

Играта на „недостъпна"

И тази игра до болка е позната на жените, които често си служат с нея, когатоса ядосани, когато искат да събудят интерес или когато искат да накажат половинката си.

 

Най-често тя се прилага, когато дамата има нужда да повдигне своето самочувствие и да се почувства по-важна и желана.

 

Играта в стил „аз съм руса и глупава"

Много от представителките на нежния пол знаят кога е редно да си мълчат или да се правят на глупави, така те искат даповдигнат самочувствието на мъжа и да го накарат да се чувства нужен и „спасител".

 

Реално тези игрички са необходими, за да поддържат една връзка/брак. С никоя обаче, не трябва да се прекалява и те трябва да се правят в рамките на допустимото, така че да няма накрая наранени и обидени.

 

Вие към коя от тях прибягвате най-често?

 

Още статии, свързани с личния живот, четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 11 години

Играе ако има с кой, първо трябва да ме намери, а кръчмите са много.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия