Според повечето теории, които се защитават из многобройните женски списания, сексът с бивш е нещо неразумно, което задължително трябва да се избягва. 28-годишната Емили Хартридж разби на пух и прах това наложено мнение сред представителките на нежния пол.

 

Американката се превърна в хит, благодарение на своите 10 мотива, заради които НЕ е грешно да се прави секс с бивш партньор, пише в. „Кориера дела сера“. Младата жена създала клип, които нагледно защитават нейната теза.

 

На първо място е мотивът, че човек е лесно да преспи с бившето си гадже. Особено, ако скоро сте се разделили и все още изпитвате известна доза носталгия по нещата, които се правили в леглото.

 

 

Вторият мотив е, че човек до болка познава външния вид на бившия си партньор и това помага да се избегнат неприятни изненади, които не оправдават очакванията.

 

Следващият плюс пак е свързан с опознаването, което е траело месеци наред. Бившият е наясно какво доставя удоволствие на бившата му половинка и няма да я изненада с нови и неприятни техники в леглото, които не й харесват.

 

Четвъртата причина е, че когато отидете да правите секс с бившия си партньор, има възможност да откриете своя вещ, която сте си забравили у тях, но той не е искал да ви я върне.

 

На пето място е разнообразието. Може в момента да си имате гадже, но някои хора имат нужда да разнообразяват интимния си живот и ако ще го правят, то е по-добре това да стане с бившия, а не с някой непознат, хванат от дискотеката.

 

Шестата причина е, че някои хора обичат да викат и пъшкат доста шумно. Това не би изненадало бившето ви гадже, което е наясно с тази ваша странност.

 

Когато двама души се разделят, те се променят. Някои в положителна насока, други не чак толкова. Със сигурност бихте се почувствали добре, ако сте се променили в положителен аспект и чуете няколко комплимента от страна на бившата си половинка. Ако сте се разхубавили, очаквайте сексът, който ще правите, да е доста по-добър от преди.

 

Осмо, бившият може да е добър вариант, ако искате да разнообразите сексуалния си живот, като си направите тройка.

 

Снимка: Dreamstime

 

Деветият мотив е, че човек не се притеснява за външния си вид на следващата сутрин.

 

На последно място е, че в края на секс изживяването с бившия партньор без угризения на съвестта може да кажете „Това беше само секс, без никакви условия, последици, изисквания или усложнения“.

Автор: Ралица Солакова