Сексът с презерватив – също толкова приятен, колкото и този без

2016-11-20 12:00:00
Сексът с презерватив – също толкова приятен, колкото и този без
Снимка: sxc.hu

Сексът с презерватив е също толкова приятен, колкото и този без, сочат резултатите от скорошно американско изследване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

Много мъже и жени твърдят, че латекса разваля удоволствието им и убива цялото им желание за креватни занимания. Оказва се обаче, че истината е съвършено друга – хората, които правят секс с презерватив, се наслаждават също толкова много на преживяването, колкото и тези, които го правят без подобно предпазно средство.

 

 

За извеждането на това заключение американски специалисти провели проучване сред няколко хиляди мъже и жени на възраст между 18 и 59 години. Всички те трябвало да отговарят на въпроси, свързани с насладата им от секса, както и с предпазните средства, които използват.

 

Презервативът е най-доброто предпазно средство не само срещу бременност, но и срещу полово предавани заболявания. Ето защо използването му е силно препоръчително, особено когато сексът е с нов или случаен партньор.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 11 години

сочат резултатите от скорошно американско изследване-Много ме радват тия американци, бяха измислили и групи, в които приемат само девствени.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия