Какво да правиш, ако гаджето ти се срамува от теб?

2013-01-16 10:21:00
Какво да правиш, ако гаджето ти се срамува от теб?
Снимка: Dreamstime

Странно, но има хора, които се срамуват от половинката си. Но как е възможно да имаш чувства към някого и в същото време да се срамуваш от него? В такива ситуации на човек му е неудобно да каже това на партньора си, но действията му ясно показват какво си мисли. Ако имате съмнение, че вашата половинка се срамува от вас, потърсете му/й обяснение. Вижте няколко сигурни признака, че вие за него сте Алф – нещо, което обича, но не иска околните да виждат:

 

 

Не иска публично да обяви връзката си с вас във Facebook – нека започнем с най-актуалната тема – социалните мрежи. Жените са тези, които повече държат да се вижда, че са заети и на кого принадлежи сърцето им. В това няма нищо лошо, разбира се. Някои хора, обаче, не искат личният им живота да става обществено достояние, затова те не парадират с връзката си, нито качват снимки. При положение, че вас това ви притеснява, седнете и поговорете на 4 очи.

 

Не се виждате на публични места – хората, които крият връзката си, не биха рискували да бъдат видени с човек, за когото околните не знаят. Затова те предпочитат да прекарват времето си с него на сигурно място – в дома на един от двамата. Ако решат да ходят някъде, това най-често се случва уикендите извън населеното място, в което живеят.

 

Не ви представя на приятелите си като неговата/нейната половинка – ако човек се гордее с партньора си, той ще го представя като свой спътник в живота, а не като поредното име. Ако се притеснявате, че всеки път ви представя само с малкото ви име, обсъдете този въпрос и директно го/я попитайте дали има причина да се срамува от вас.

 

Не ви обръща внимание, когато сте навън – по принцип гаджето много ви се радва, когато сте у вас или у тях, но на публични места се прави, че не ви познава, отговаря ви с половин уста и не ви държи за ръка, за да не си помислят околните, че сте двойка. Явно наистина се срамува от вас.

 

Не иска да се запознава с вашите приятели и познати – той/тя не изпитва нужда да опознае обкръжението ви, защото знае, че връзката ви е обречена и няма да издържите още дълго заедно. Ако имаше сериозен интерес към вас, би искал/а да разбере кои са вашите близки и приятели и да стане част от тях.

 

Не иска да ви запознае и със своите приятели и познати – причината е ясна – срамува се от вас и не иска да се сприятелявате с приятелите му/й, защото е въпрос на време да сложи край на взаимоотношенията ви.

 

Снимка: Dreamstime

 

Не посещавате заведения, в които ходят приятелите му/й – ако той/тя се срамува от вас, ще направи всичко възможно, за да не ви види някой. Затова срещите ви се провеждат, както у дома, така и в тъмни, отдалечени и малко посещавани заведения. Вместо да позволявате на някого да ви тъпче и заради него да губите самочувствието си, намерете си човек, който ще ви цени, обича и няма да се срамува от вас. Защото няма как човек да се притеснява от половинката си и в същото време да твърди, че я обича.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
beliq_zub
преди 11 години

това се отнася точно за мен и моя приятел!и аз и той,ние нямаме срам помежду си но не искаме никой от моите нито никой от неговите роднини да знаят че сме гаджета и поради това не можем да си слагаме снимки на скайпа в които се целуваме както и описания в които се обичаме и т.н.,чувствала съм се много зле заради това и незнам какво да направя за да това да спре

SHPAIdURmeN
преди 11 години

AKWARD :d


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия