7 януари – денят с най-много изневери

2013-01-05 10:00:00
7 януари – денят с най-много изневери
Снимка: sxc.hu

Седми януари е денят с най-много изневери, сочат резултатите от проучване, осъществено сред посетителите на сайта IllicitEncounters.com, цитирани от “Female First”.

 

Оказва се, че през зимните месеци хората изменят на партньора си с 25% по-често, отколкото през останалото време на годината. Но това не е всичко – 7 януари, един от първите работни дни след коледните и новогодишните празници, подлага на истинско изпитание верността на двойките.

 

 

Но защо това е така?  

 

През студените месеци един на всеки петима от хората признава, че страда от депресия, породена от липсата на достатъчно слънчева светлина и по-дългото застояване вкъщи. Освен това през декември семейните партньори по правило прекарват повече време заедно покрай празниците и това им дава повод да се отегчат и дори да започнат да се дразнят един на друг.

 

Оказва се, че, когато най-накрая се откъснат от тясната и задушаващата ги семейна среда и се върнат отново на работа, много хора изпитват непреодолимото желание да кривнат встрани и да се поддадат на изкушаващата изневяра. Не са редки и случаите, в които новата година значи ново начало за хората и те решават, че е време да си намерят нов партньор – именно това води до разпадането на много връзки през януари. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mags991
преди 11 години

Един въпрос...Вие с час ли сте????От къде го изкарате това,не знам.Какво не ви идва на акъла????


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия