Жените изневеряват на повече от един партньор?

2012-03-07 22:30:00
Жените изневеряват на повече от един партньор?
Снимка: sxc.hu

В дневно време, накъдето и да се обърне човек вижда хора, които изневеряват или такива, на които им кръшкат. Като цяло дамите смятат, че мъжете изневеряват по-често и трябва да бъдат под постоянно наблюдение.

 

Оказа се, че жените кръшкат наравно с представителите на силния пол. Дамите имат навика да се ровят в миналото на своите партньори, докато мъжете стават съмнителни, едва когато хванат любимата си на калъп.

 

Сигурно сте се чудили дали неверникът остава такъв за цял живот или изневярата му е неволна грешка, която е допуснал.

 

Основателката на сайта TherapyHelp.com дава насоки как да познаете дали любимата ви е склонна да ви изневери и трябва ли да я напуснете. Вижте най-ценните съвети на Сюзън Хийтлър:

 

Какво е нейното поведение? Следете с какъв тон говори и какво е изражението й, докато разказва за миналото си. Хвали ли се, безразлична ли е, разкайва ли се, високомерна ли е... най-лошо е, ако се гордее с постъпката си, което означава, че за нея тя не е грешка , а някакво решение на проблеми и ще ви сполети същото, при първите подводни камъни във връзката ви",  казва брачният консултант. „Повечето хора се чувстват разочаровани след подобна постъпка и така трябва да се чувстват. Ако и при нея това е водещото чувство, то тя е наясно с последиците от необмислените си действия и за в бъдеще ще се старае да избегне подобни изпълнения", допълва Сюзън.

 

Какъв е нейният мотив? Преди да си правите каквито и да е изводи, директно я попитайте защо е сложила рога на предишния си партньор. Ако тя припише вината на него, по-добре се разделете с нея, докато е време. Това означава, че вместо да дискутира проблемите си и да потърси решение или да приключи „нещастната" си връзка, тя е избрала да го мами. От друга страна, ако признае, че е било грешка, повлияна от алкохол или други фактори и се разкайва дълбоко за нея – тогава определено можете да погледнете с по-голямо доверие на нея", категорична е Хийтлър.

 

Каква е нейната бройка? Когато говорим за изневяра има голяма разлика дали е била една грешка или регулярно повтарящо се действие. Затова е наистина важно да разберете в колко от връзките, които е имала, е изневерявала. „Ако това се е случвало повече от веднъж, вероятно не е случайност, а нещо, към което тя е свикнала и няма скрупули", казва Хийтлър. Тя съветва да избягате максимално бързо от жени, които са сложили рога на двама и повече различни мъже.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Blitzcrank
преди 12 години

Винаги съм мразил общия знаменател.Честит Празник!

Naman07
преди 12 години

Жените са най-умелите лъжци. Никога не са виновни в очите си, но дори и да осъзнаят своята вина, непременно по-голяма част от нея лепкат на мъжката половинка.. Жалка работа, честит празник!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия