Жените си падат по джентълмени от 50-те

2012-12-31 15:00:00
Жените си падат по джентълмени от 50-те
Снимка: sxc.hu

Модерните жени си падат по мъже, които се държат като типични джентълмени от 50-те години на миналия век, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно британско проучване.

 

 

Оказва се, че за съвременните дами маниерите и стила на обличане на представителите на силния пол са от решаващо значение. Така например 82% от жените са категорични, че искат мъжът до тях да се проявява като джентълмен – да им подарява цветя, да им отваря вратите и да им подава ръка, за да слязат от колата.

 

Повече от половината от представителките на нежния пол смятат, че през 50-те години на миналия век мъжете са се грижели за прическите си, но не са се вманиачавали в това като съвременните мачовци и са успявали винаги да изглеждат мъжествено, въпреки старателно оформената си фризура.

 

Същевременно 80% от дамите смятат, че техният партньор трябва да обърне по-голямо внимание на външния си вид и стила си на обличане. Размъкнатите дънки и овехтелите тениски не са секси. За жените няма нищо по-привлекателно от мъж в костюм – разбира се, когато поводът го позволява.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Alchemist
преди 11 години

Жените не знаят кво искат.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия