Какво не харесват мъжете в жените?

2012-12-27 12:13:00
Какво не харесват мъжете в жените?
Снимка: Dreamstime

Когато две жени излязат да поклюкарят, те са в състояние да се оплакват от половинката си часове наред. Представителките на нежния пол хич не се затрудняват да намерят кусури на партньора си – от лош дъх до нежелание за комуникация с роднините.

 

Но не само жените могат да се оплакват от половинките си. Мъжете също не харесват някои неща у своите любими. Вижте кои са те:

 

Дългият маникюр - всяка себеуважаваща се жена трябва да поддържа ръцете си. Идеята на маникюра е да придаде красив завършек на пръстите. Прекалено дългите нокти са по-скоро отблъскващи, отколкото привлекателни. Поддържайте маникюра си във види, който няма да ви пречи на ежедневните дейности и не вдигайте трета световна война, ако случайно ви се счупи някой нокът.

 

 

Бившите гаджета - тази тема трябва да се обсъди, когато взаимоотношенията ви са стабилни. Не споменавайте някой от бившите си възлюбени без причина и не показвайте, че той ви липсва, дори да е така. Миналото си е минало, не позволявайте да развали настоящето.

 

Речта – старайте се да не използвате груби и вулгарни думи пред половинката си, защото това носи минус точки. Разбира се, това ще направи лошо впечатление само на един добре възпитан и принципен мъж. Псуваща жена определено не е красива и привлекателна половинка.

 

Прекаленото количество парфюм – хубаво е, когато една жена използва хубав парфюм, но всеки такъв се превръща в отблъскващ, когато е в големи количества. Слагайте по малко и на деликатни места като шията, зад ушите, на сгъвките на ръцете и т.н.

 

Гримът - целта на грима е да подчертават красивите и да скриват не толкова красивите черти на лицето. Но той става неприятен за мъжете, когато дамата е прекалила с него. Никой мъж не обича силните червила и пластовете фон дьо тен върху лицето. Най-добре поставения грим е този, който не си личи.

 

Тънкият глас – ако имате писклив глас по рождение – не се притеснявайте. Мъжете не харесват тънките гласове на жените, които нарочно говорят така, за да се правят на интересни.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия