Ароматите, които влудяват жените

2012-12-19 23:30:00
Ароматите, които влудяват жените
Снимка: sxc.hu

Възможно ли е даден аромат да накара един мъж да изглежда по-привлекателен в очите на наблюдаващите го жени? Отговора на този въпрос намериха британски изследователи, провели мащабно проучване, в което участвали представителки на нежния пол на възраст между 18 и 57 години, пише “Female First”.

 

 

За целите на изследването участничките трябвало да разглеждат снимки на мъже, като същевременно оценяват привлекателността им и дават предположение за интелигентността и чувството им за хумор. През цялото време била отчитана сърдечната дейност и електродермалната активност на оценяващите жени, а край тях били пускани различни аромати.

 

Оказало се, че различните миризми влияят по различен начин на представителките на нежния пол. Така например ароматите на афтършейв, на кафе, както и на току-що изпрани чаршафи, повишавали нивото на възбуда на жените и ги карали да дават по-високи оценки на оценяваните мъже на снимките.

 

Учените съветват - следващия път, когато искате да впечатлите дадена представителка на нежния пол, не пропускайте да използвате афтършейв и задължително я изведете на по чаша горещо и ароматно кафе.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
qhnalametlata
преди 11 години

Хехе, ароматерапия за начинаещи! :)))Има доста тайни, които въобще не са споменати тук, а вършат страхотна работа.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия