Как да разбереш, че приятелката ти е готова за секс?

2012-12-12 11:44:00
Как да разбереш, че приятелката ти е готова за секс?
Снимка: Dreamstime

На голяма част от момичетата им е нужно известно време, преди да се почувстват готови да правят секс. Няма значение дали са девствени или не. При всяка нова връзка те имат нужда от време и спокойствие, за да се доверят на партньора си и да му се отдадат.

 

По какво да разбереш, че тя вече е готова?

 

 

Когато човек е нервен, ръцете му започват да се потят, започва да си пипа косата, да си оправя дрехите, да потропва нервно с крак и т.н. Това са все жестове, които няма как да останат незабелязани.

 

Щом една жена се почувства готова да прави секс, тя прави движения, които се забелязват от мъжете. Тя знае, че във всеки един момент ти я гледаш, затова деликатно плъзга ръката по бедрото си, докосва се нежно с пръсти по врата или облизва устните си. Жените правят всякакви еротични жестове, за да ти покажат, че те иска.

 

Очите говорят доста, както за душата на човека, така и за моментното му психическо състояние. Погледът показва, когато една жена е готова да прави секс с теб. Няма как да го сбъркаш, отдалеч си личи, когато една жена иска да се отдаде на любимия си.

 

Разбира се, всяко правило си има своите изключения. Първо се убеди, че си я разбрал правилно и тогава премини към действия.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия