Когато гаджето ти за пръв път ти дойде на гости ...

2012-12-11 12:16:00
Когато гаджето ти за пръв път ти дойде на гости ...
Снимка: Dreamstime

Новата връзка носи нови емоции със себе си. Излизате от известно време и вече искаш да го/я поканиш у вас. След като вече сте се уговорили кога ще дойде, ти започваш да се притесняваш дали ще хареса дома ти.

 

Въпреки че при повечето от вас чистотата у дома се поддържа от родителите, няма нищо лошо и ти да се погрижиш за нея, непосредствено преди той/тя да дойде на гости.

 

 

Започни с банята, нормално е, когато влезе у вас да поиска да си измие ръцете /освен, ако не е скаран/а с хигиената/. На всеки прави впечатление праха, петната по огледалото, разпилените козметични продукти и т.н. Затова прибери нещата и забърши помещението.

 

За останалите стаи не е нужно да се престаравате – пуснете прахосмукачка и забършете праха. Прибери излишните неща и това, което не искаш той/тя да види. Не се престаравай с чистенето, за да не изглежда апартаментът като стерилен.

 

Провери си и компютъра. Не, че ще седне да ти рови, но може да види някоя пикантна снимка на десктопа ти, която не искаш да вижда. Затова си подреди нещата и не ги слагай на прекалено видими места.

 

Много е важно да няма нищо в стаята ти, което да показва, че е подарък от бивше гадже. Все пак не е приятно да се гушкаш с любимия/любимата и на стената да виси картина, подарена от нея/него. Ако те пита за нещо, което е подарено от бивш/а, просто не казвай истината. Все пак това не е нещо важно.

 

Ако имаш възможност, направи вечеря. Разбира се, при положение, че не умееш да готвиш, по-добре не експериментирай точно сега. Поръчай нещо вкусно, но по-добре да не е пица, защото е доста изтъркано. Готвеното ястия винаги е по-вкусно и предпочитано.

 

Всеки, който идва за пръв път у дома ти, неволно го оценява и разглежда детайлно. Затова се постарай той да изглежда уютен и чист. Не е нужно да имаш скъпи вещи в дома си, за да се хареса на някого, напротив. Уютът не се прави с пари, а с вкус и любов.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kayns
преди 11 години

Ако има мусака- отивам:D

Mladenoff
преди 11 години

Хубава статия. Аз съм голям домушар и за мен е много важно как изглежда мястото, където живея (и респективно където живее приятелката ми)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия