Мъже, имате 90 секунди, за да я впечатлите!

2012-11-29 23:00:00
Мъже, имате 90 секунди, за да я впечатлите!
Снимка: sxc.hu

Една жена успява да прецени дали един мъж е подходящ за връзка само 90 секунди след началото на първата им среща, пише “Female First”, позовавайки се на резултатите от скорошно британско проучване.

 

 

Оказва се, че на дамите са им необходими само около минута и 30 секунди, за да си изградят почти цялостно мнение за човека срещу тях. Що се отнася до мъжете, те са значително по-бавни в преценката си. Един представител на силния пол отделя средно около 5 минути, за да прецени дали би имал връзка с жената, с която се среща, или не.

 

Резултатите от проучването сочат още, че вида и мястото на срещата, както и външният вид и характерът на мъжа, са сред най-важните фактори, които дамите взимат под внимание, когато се опитват да преценят дали човекът, с когото се срещат, си заслужава.

 

Що се отнася до мъжете, при тях повече от половината съставят първото си впечатление на базата на външността на жената. Едва 28% обръщат най-голямо внимание на характера ѝ, а останалите държат на това просто да си прекарат добре с нея.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
snaiper9222
преди 11 години

А жените имат 10 секунди вижте http://goo.gl/VGpn9

papugai
преди 11 години

пише Female FirstНормално, сигурно само жени работят в него, друг толкова *** анализ не е способен да съчини.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия