Какво да направите, ако видите пияното си гадже да целува друг?

2012-11-09 15:30:00
Какво да направите, ако видите пияното си гадже да целува друг?
Снимка: Dreamstime

Случвало ли ви се е приятелката ви да целува други мъже и да използва оправданието, че е била пияна? Най-вероятно повечето мъже са били забърквани в такава ситуация – независимо от коя страна. При лош късмет вие сте били гаджето, което научава, че приятелката му е целувала друг мъж или пък сте били в по-изгодната позиция – на другия, целувания мъж.

 

Няколко питиета могат да накарат човек да прави много луди неща. Мъжете обикновено се отпускат и се чувстват като крале. Жените също се отпускат и често задръжките им падат, поне до една степен.

 

 

Независимо дали сте в колежа или изживявате криза на средната възраст, винаги има шанс да се случи нещо подобно, особено, ако става дума за независима жена, държаща на личното си пространство и обичаща флиртовете.

 

Добрите момичета и лошите питиета

Всъщност какво толкова се случва, когато една жена си пийне няколко питиета? Неочаквано тя се превръща в изцяло нов човек, сякаш в тялото ѝ се вселява друга, различна жена. Алкохолът изкарва наяве скритите ѝ желания и копнежи и едновременно с това е страхотно оправдание за неприемливото ѝ поведение.

 

Няколко питиета биха могли сериозно да замъглят разсъдъка на една жена, но означава ли, че тя не знае какво точно прави? Естествено, че знае, стига да не говорим за случаите, в които пиянството е до безпаметност.

 

Случайни мъже ли си избират за целуване?

Не, повечето жени не правят така. Ако те целунат някого, това е , защото преди това са си го помислили, дори за малко. Пияният мъж би целунал всяка жена, стига да му се струва секси. Жените не действат така. Почти винаги те мислят и фантазират за това преди да се случи. Независимо колко пийнала е жената и колко е настроена за флирт, тя много добре би могла да овладее желанието си.

 

Признанието

Така, приятелката ви е целунала друг мъж, въпреки че знае, че това не е редно. Тя ви признава и ви кара да се чувствате още по-зле. Най-вероятно постъпката ѝ е продиктувана от гузната ѝ съвест или защото знае, че вие ще разберете по някакъв начин.

 

Трябва ли да простите на приятелката си, ако е целувала друг мъж?

Най-вярното решение ще намерите, ако се поставите в същата ситуация като нейната. Ако на вас ви се беше отдал случай да целунете супер готина мацка, щяхте ли да се въздържите? Или дори можеше да си станете още по-близки? Няколко питиета могат да накарат мъжете да забравят шофьорските си умения и... това, че са обвързани.

 

Приятелката ви наистина може да ви обича, независимо, че е целунала друг мъж. Просто за момента се е поддала на страстта. Най-добре поговорете за проблема и просто продължете напред. Все пак на кого не му се е случвало да изпитва симпатии към някой от срещуположния пол, дори да има сериозна връзка?

 

Когато случаят не е единичен, а при всяко нейно напиване

В случая или сте попаднали на приятелка, която иска послушно гадже, което да търпи флиртаджийските ѝ номера или тя ви мисли за пълен идиот, при когото винаги минава оправданието за „няколкото питиета“.

 

Ако случаят е такъв, най-добре си тръгнете и не съжалявайте за тази жена. Особено, ако това ви прави нещастен, защото имате силни чувства към нея.

 

Истината, която се крие зад пияните гаджета

В голяма част от случаите хората не се променят. Те просто потискат чувствата си. Ако сте хванали приятелката си да целува други мъже и всеки път ви обещава, че ще е за последно, повече няма как да ѝ се доверите. Защото всичко ще се повтаря отново и отново. Ако е било само веднъж обаче и вие изпитвате силни чувства към нея, дайте ѝ втори шанс. В любовта всеки заслужава такъв, а и кой не допуска грешки?

 

Още съвети, свързани с любовта, четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
S
преди 11 години

Snimka: Oktoberfest 2012 :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия