Какво да правите и да НЕ правите, когато ви изневерят

2012-01-16 15:02:00
Какво да правите и да НЕ правите, когато ви изневерят

На голяма част от дамите са им изневерявали и те отлично знаят колко трудно се преживява това. Те не искат да си спомнят за този период от техния живот и с право. Вижте какво човек НЕ трябва да прави, когато е жертва на изневяра:

 


1. Да не пита за детайли около изневярата - колкото и да ви гризе любопитството, никога не му се поддавайте и не питайте за детайли около изневярата. Ако разберете дали тя е по-красива от вас, по-добра в леглото, по-секси и т.н., няма да се успокоите, напротив тези неща постоянно ще се въртят в главата ви и ще ви нараняват. Защо трябва да си го причинявате?

 


2. Не обвинявайте себе си за това, че са ви изневерили - голяма грешка от ваша страна е да критикувате себе си. Винаги може да бъдете по-мила, да се обличате с по-секси дрехи и т.н, но все пак вашата половинка е с вас, защото ви обича, а не, защото изглеждате добре и сте мила във всеки един момент. Все пак вие сте човек и имате своите мисли, чувства и емоции. Ако вашият любим започне да ви критикува и да ви намеква, че вие сте причината да се загледа по-чужда жена, знайте, че просто търси оправдания за своите действия.

 


3. Не изливайте мъката си на всеки срещнат - да, когато човек споделя мъката си, на него му олекна, но това трябва да става само пред най-близките приятели, които ще запазят за себе си вашия личен живот. Може много да ви боли и да искате постоянно да говорите за това, за да се отърсите по-бързо от болката, но не правете тази грешка. Все пак надали искате вашата история да се разказва от уста на уста и да бъдете обсъждана и критикувана от другите жени? 

 


Вече разбрахте кои са трите най-важни неща, които НЕ трябва да правите, ако вашият любим ви е изневерил. Сега вижте кои са нещата, които е хубаво да направите, ако сте жертва на изневяра:

 


1. Отмъстете си на вашата половинка - може би, приятелите ви ще ви критикуват за това, което правите, но все пак той ви е наранил съзнателно, защо и вие да не го направите, за да ви олекне? Ако не е бил той е нямало да ви се налага да се справяте с такъв сериозен емоционален проблем. Плачете пред него, не се крийте, обвинявайте го, че ви е наранил, обиждайте го, ако имате нужда, правете всичко, което ви кара да се чувствате по-добре. Не правете грешката да таите негативните емоции в себе си, защото това е опасно за вашето здраве. Ако сте готова, простете му, за да не се питате след време дали не е бил голямата ви любов, която просто е направила грешка, но ако ви изневери повторно, след като е станал свидетел на сълзите ви и е видял колко ви е наранил - зарежете го с чиста съвест и с усмивка на уста и намерете човек, който ще ви заслужава.

 


2. Ако имате нужда отидете на психолог - в България гледат малко странно на хората, които посещават психолог. Просто в страната ни не е възприето да споделяме личните си проблеми на чужди хора, а това определено помага. Психолозите имат нужната практика, образование и определено могат да ни помогнат да преодолеем случилото се. 

 


3. Вижте се с жената, с която е бил вашият любим - тази среща не е препоръчителна за всеки. Ако все пак имате желание и сила да се видите с жената, която е била в прегръдките на вашата половинка, направете го. Поговорете си с нея, кажете й каквото искате, но бъдете готови да чуете неща, които не искате. Тази среща определено ще смъкне напрежението от вас.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
advocat
преди 12 години

И най-главното, не трябва на тази почва да вършите престъпления. Много от делата за убийство са на тази почва. Така няма да си облекчите проблема, обаче ще се откъснете от нормалния живот задълго независимо ще лежите в затвора или пък ще се укривате в чужбина. Повечето от тези убийци още на етапа на предварителното следствие съжаляват за това, което са направили, обаче е късно. Казвам го от професионална гледна точка на юрист.

ICanSeeTheFireBurnin
преди 12 години

Ралица, гледах, че те хранят, и ми беше странно, ама започвам да разбирам защо...

frozendeath
преди 12 години

Абе вие наред ли сте?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия