Секс с бившия – защо не?

2012-11-04 10:00:00
Секс с бившия – защо не?
Снимка: sxc.hu

Почти половината от мъжете и жените продължават да правят редовно секс с бившия си партньор, без значение преди колко време са се разделили, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно британско проучване.

 

 

Оказва се, че 42% от дамите и 47% от мъжете продължават сексуалните си контакти със своята бивша половинка, докато са в процес на търсене на нов партньор.

 

Най-честата причина за това е необходимостта от интимна близост. Един на всеки трима пък признава, че зад секса с бившия се крие желанието му двамата отново да се съберат и да възобновят романтичните си взаимоотношения.

 

Прекаляването с алкохола, невинният на пръв поглед флирт в социалните мрежи и случайните срещи по нощните клубове също са сред най-честите причини, които карат хората да се връщат в постелята на бившите си възлюбени.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
yakuza_
преди 11 години

Представи си, даже съм го и учил. Има 1000 различни фактора, стохастични грешки и тн.. Просто не им е мястото на такива *** статии в тийн форум.

StringTheoryPractici
преди 11 години

@yakuza: Не е задължително: ако имаш 42 жени и 47 мъже, които правят секс с бившите си, може 37 от жените да са го правили с 37 от мъжете. От останалите 5 жени и 10 мъже, може всяка да го е правила с 2ма от мъжете, след като са били бивши. Или просто да е статистическа грешка.Но като цяло да, по-информативна статистика ще пита колко % биха правили секс с бившите си.

FlippanT
преди 11 години

yakuza_ Ти знаеш ли какво е "Статистика"?

koshtramba
преди 11 години

Е тва е нещото, дето най-много го мразя и не го разбирам. НИКОГА!

yakuza_
преди 11 години

Значи, ако това допитване е от 1000 човека, 47% от мъжете правят секс с бившите си, но при жените е 42% или % при жените е също 47% или 5% от мъжете са гейове, което си е притеснително.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия