Сам/а на 20 години – какви са причините?

2012-10-09 22:28:00
Сам/а на 20 години – какви са причините?
Снимка: sxc.hu

Все по-често могат да се срещнат млади мъже и жени, надхвърлили 20-годишна възраст, които все още нямат интимен партньор до себе си. И въпреки че доскоро страхът от обвързване се считаше за главна причина за това, скорошно британско проучване, осъществено от онлайн сайт за запознанства, показа къде всъщност се корени проблемът, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Оказва се, че цели 41% от необвързаните жени и 39% от самотните мъже, надхвърлили втората десетилетка, страдат по бившия/бившата си и именно това е причината, поради която не могат да започнат нова връзка. Те признават, че сравняват всеки следващ човек в живота си със своя бивш партньор, за когото все повече се убеждават, че е Единственият.

 

Идеализирането на миналото обаче далеч не е единственият проблем на необвързаните представителки на нежния пол. 29% признават, че са толкова заети в работата, че нямат време за любов. Други 24% заявяват, че не си падат по запознанствата със случайни мъже в баровете и дискотеките.

 

За една трета от мъжете и жените липсата на интимен партньор след навършването на 20-ата годишнина се дължи главно на факта, че те имат твърде малко приятели, които могат да им помогнат при намирането на сродна душа.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Er4
преди 11 години

Да ама дори грозните не харесват грозни

scrooper
преди 11 години

Тогава ще си намериш естествено грозна.

Ashenvale
преди 11 години

Ами ако съм естествено грозен ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия