Човек на годината е ...

2012-10-09 09:40:00
Човек на годината е ...
Снимка: Reuters

Всеки човек има нужда да релаксира ... дори принцовете. Наскоро се появиха голи снимки на принц Хари от парти в Лас Вегас и това успя да скандализира обществеността. Разбира се, хубаво е човек да купонясва в границите на разумното, но не бива един човек да бъде заклеймяван заради една негова постъпка. Именно заради това парти принцът изгуби Ордена на жартиерата, като церемонията бе отложена във времето по преценка на Елизабет Втора.

 

 

Хубавото е, че въпреки скандала хората оценяват добрите неща, които е направил и ще продължи да прави синът на принц Чарлз. По този повод той бе обявен за човек на годината от сп. „Татлър“, предаде ИТАР-ТАСС.

 

Принц Хари бе на мисия в Афганистан, където бе втори пилот на хеликоптер и трябваше да избира наземни мишени и да нанася удари по тях. Освен това, той е показал хуманност, като неуморно се грижел за ранените си другари.

 

За пръв път от 20 години на корицата на сп. „Татлър“ е мъж и това е принц Хари. Мъжът, който се снимал преди него за същото списание е... неговият баща.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
besso
преди 11 години

Човек на годината повече заслужава да бъде някой самотен родител, който ходи на работа и се грижи за детето си и се справя с всичко сам с усмивка на уста. Не тоя рижия глезльо, дето се возил на хеликоптер.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия