Пипа Мидълтън отиде на парти и се забърка в скандал (+ видео)

2012-04-18 13:21:00
Пипа Мидълтън отиде на парти и се забърка в скандал (+ видео)
Пипа Мидълтън разваля репутацията на кралското семейство. Снимка: Reuters

Пипа Мидълтън посети маскен бал в Париж, който предизвика сериозен скандал във Великобритания, съобщи в. Сън.

 

Снимките от забавлението показват млади дами, облечени в рокли от 18-и век с големи деколтета, позиращи с мъже, облечени с нагиздени дрехи и носещи кожени нашийници с шипове.

 

Бъкингамският дворец не коментира случилото се, но всички са наясно, че кралското семейство не се радва на снимките от партито. Повечето хора смятат, че сестрата на Кейт Мидълтън трябва да обърне повече внимание на обноските си и да внимава какви места посещава, защото вреди на имиджа на семейството. Тя може да няма кралска титла, но папараците следят личния й живот след сватбата на сестра й.

 

 

На скандалната снимка, плъзнала из интернет, Пипа е облечена с блуза стил 18-и век и позира заедно с мъж, облечен в кралски костюм и кучешки нашийник – това е домакинът на маскения бал френският моден дизайнер Артюр дьо Султре. Има и доста други скандални снимка, като една е от тях е на жена по бельо със забрадка, танцуваща с джудже.

 

Няколко дни по-рано бе публикувана снимка, на която се вижда как Пипа Мидълтън седи до мъж, насочил пистолет към папарака, направил фотографията. Оказало се, че оръжието било играчка и случаят не е разследван от полицията. Въпреки това репутацията на сестрата на херцогинята се срива с всеки изминал ден.

 

Принц Уилям и принц Хари правят всичко възможно, за да поддържат имиджа на семейството си и определено не са доволни от държанието на Пипа Мидълтън, която явно не се трогва от този факт.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия