Секс с човек от твоя пол?

2012-09-10 15:44:00
Секс с човек от твоя пол?
Снимка: Dreamstime

Когато човек е в тийнейджърска възраст, той обича да експериментира. Често си задава въпроси „Ще остана ли доволен/на, ако направя това?“, „Ще стане ли нещо лошо, ако направя това?“ и т.н. Едно от любопитните неща сред подрастващите е сексът с представител на същия пол. Според някои хора не е нужно да си с хомосексуални наклонности, за да експериментираш и да имаш желание да усетиш ласките на друг/а мъж/жена.


Но преди да се впуснете в това приключение, помислете внимателно дали си заслужаваи как ще ви се отрази на психиката.

 

Напълно възможно е след експеримента да се чувствате виновни, че сте правили секс с човек от вашия пол. Ако смятате, че е възможно да изпитате чувство на вина, по-добре отложете идеята си. След известно време може да нямате желание да опитвате и да се радвате, че сте отложили нещата.

 

 

Когато човек не върши същите неща като хората от обществото, той рискува да бъде отхвърлен от околните. Не е изключено приятелите ви да разберат за вашите сексуални експерименти и да се отдръпнат от вас по една или друга причина. Също така очаквайте сериозен скандал, ако информацията стигне до ушите на родителите ви. Никой не може с лекота са приеме, че детето му е имало интимни отношения с представител на същия пол.

 

Не си мислете, че най-много болести се предават при хетеросексуалните двойки. Мъжете и жените, които правят любов с хора от техния пол, също са застрашени. Затова не правете необезопасен секс, без значение дали го правите с мъж или жена. Не се подлагайте на манипулации и запомнете, че здравето е по-важно от всичко останало.

 

Това са трите основни неща, които може би ще ви накарат да размислите относно експериментите си. Не се заблуждавайте, че еднополовият секс е по-безопасен или по-приятен. Това, че не може момичето да забременее или че уж партньорът ви трябва да знае как да се представи максимално добре по време на любовната игра, защото е от същия пол, не е причина да променяте сексуалните си възгледи и наклонности.

 

Ако искате да се забавлявате, да научите нещо ново за себе си или смятате, че ако сега не експериментирате, няма кога, направете го. Не е нужно останалите да разбират, кажете им, само ако смятате, че е необходимо. Иначе това е вашият личен живот и информацията трябва да си остане само за вас.

 

Снимка: Reuters

 

Има много хора по света, които правят секс с представители на техния пол, без да смятат, че са хомосексуалисти. И те реално наистина не са такива. Просто обичат да се забавляват и това им доставя удоволствие. Все пак това е секс и сексуалният живот на човек засяга само него и партньора му.

 

Факт е, че в България на хомосексуалистите не се гледа никак добре, но ако не се чувствате добре в кожата си и усещате, че имате влечение към хора от вашия пол, няма смисъл да вървите срещу природата си. Не сте виновни, че сте родени в грешно тяло и не е нужно цял живот да се чувствате зле и нещастни. Не е важно какво прави човек в леглото, а каква личност е всъщност.

 

Както още в началото ви посъветвахме, помислете наистина хубаво, преди да изпробвате нови неща в сексуалния си живот.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Vivid
преди 11 години

Съгласна съм, че е добре първо да си помислите - човек живее с последствията от решенията си - било то добри или лоши.

Verminaard
преди 11 години

Спрете с гнусната си хомосексуална пропаганда!

turquoiseXpassion
преди 11 години

"Не сте виновни, че сте родени в грешно тяло и не е нужно цял живот да се чувствате зле и нещастни" звучи все едно в цялата работа има нещо нередно...

Di
преди 11 години

омг тази статия е много скучна лол

DennisCobain
преди 11 години

:)

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия