Няколко типа мъже, от които трябва да бягате

2012-08-31 10:46:00
Няколко типа мъже, от които трябва да бягате
Снимка: Dreamstime

Странните мъже, които ни притесняват по един зловещо-неприятен начин са навсякъде около нас, а причините за това им излъчване могат да бъдат всякакви: Някои имат нещо особено в усмивката си; Някои се смеят като излезли от филм на ужасите; Някои просто от километри миришат на кофти секс преживяване и т.н.

 

Понякога дори и най-любезният мъж може да се окаже тип, от който да ни побиват тръпки – гледа особено, при здрависване с него кожата ни настръхва, ала всичко това е плод на субективен признак, който е в самите нас. Защото един такъв мъж може да притеснява вас, а на друга жена да се стори симпатичен. Това не важи обаче за тези няколко основни типа „зловещи" мъже, които биха притеснили всяка жена и е по-добре да се опитвате да ги избягвате:  

 


Мъжът, който не престава да гледа в гърдите ви

Това е доста срещан типаж, ще кажат някои, а можем да отидем и по-далеч, като заявим, че той живее у всеки мъж, но има някои, които просто го правят безкрайно натрапчиво и те карат да се чувстваш ужасно неудобно. Правят го настоятелно и невъзмутимо, независимо колко пъти ги хванете да надничат в деколтето ви.

 

Обарвачът

Това е неприятният тип, който не може да задържи ръцете си за себе си и докарва всички жени до пълно отвращение. Той не пропуска повод да се докосне до всякакви части на тялото ви, да ви прегръща или да задържа дланите си прекалено дълго на места, на които не им е мястото.

 

Мъжът, който не признава личното пространство

Имате ли приятел или колега, който просто не схваща концепцията за лично пространство? Ето това е този неприятен тип: той е винаги прекалено близко, винаги се навежда твърде много или диша в лицето ви и си няма капка понятие от социален етикет.

 

Мръсникът

Има мъже, които си мислят, че неприличните приказки са всъщност комплименти, подходящи за всякакви случаи. Той ще заяви на всеослушания колко секси изглежда задника ви в тази пола и ще се чувства горд от оригиналността и близостта си с вас.

 

Богатият самохвалко

Да, материално обезпечен е, но защо е толкова противен? Защото не престава да се самоизтъква и да говори за себе си, очаквайки всяка дама да прикляка в поклон в негово присъствие. Такъв мъж би накарал всяка жена да се чувства неудобно и неприятно в компанията му.

Снимка: sxc.hu

 

Фетишистът

Ако не споделяте интересите и увлеченията на заклетия фетишист, това може да бъде една много некомфортна среща. Представете си как той непрестанно ви говори за това как иска да смуче пръстите на краката ви или да носи чорапогащниците ви... Бррр!

 

Преследвачът

Това е мъжът, който не спира да ви среща „случайно" по местата, на които ходите и се е сприятелил с всичките ви приятели във фейсбук, макар, че сте го отхвърлили. Той си мисли, че с постоянство ще ви спечели, но всъщност само ви досажда, а и понякога ви плаши леко с неизменното си присъствие.

 

По-възрастният женкар

Това са едни от най-неприятните типове – онези, които не са успели да свикнат с идеята, че вече са остарели за този тип свалки и младежко общуване, и продължават да говорят и да се държат като 20-годишни с жените наоколо си. Те си въобразяват, че по-младите жени са лесна плячка и си позволяват да се държат разкрепостено с тях, защото уж това харесва на новото поколение...  

 

Онзи, който ви зяпа непрестанно

Има погледи и погледи – разбира се, всяка жена казва, че иска мъжа до нея да я гледа в очите, но има мъже, които пренасят това на едно друго, леко зловещо ниво. Той ви зяпва от другата страна на стаята и не спира да ви гледа с настоятелен, обсебващ поглед в продължение на много време. А и всеки път щом го погледнете, не сваля очи, ами разтяга лицето си в подозрително широка усмивка.  

Снимка: Dreamstime

 

Упоритият влюбен

Той е луд по вас и независимо какво му казвате или правите, той е убеден, че вие просто се правите на трудна, заради него. Това е един романтичен ад, защото той опитва всички, за да привлече вниманието ви и да ви спечели. Ужасно е трудно да се отървете от него, защото той просто не вярва, че вие не си падате по него.

 

Още любовни съвети четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
krisito99
преди 11 години

AKO SE VODIM PO TAZI STATIQ 6TE SI UMREM SAMI

Nika95
преди 11 години

Ох, не мога с тая снимка честно. В първия момент си помислих, че пак е някоя статия за отслбване, бягане и тн :D

Uzerneim
преди 11 години

Доест всички :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия