Какво търсят мъжете и жените в представителите на срещуположния пол?

2012-08-30 19:02:00
Какво търсят мъжете и жените в представителите на срещуположния пол?
Снимка: sxc.hu

Скорошно британско проучване намери отговор на въпроса, който вълнува много от нас - какво търсят мъжете и жените в представителите на срещуположния пол, пише в. “Daily Mail”.

 

Оказва се, че цветът на косата при избора на дама далеч не е определящ за кавалерите. И все пак, блондинките имат с 3% по-голям шанс да привлекат вниманието на даден мъж, в сравнение с брюнетките.

 

 

Един на всеки четирима от представителите на силния пол предпочита да се среща с по-закръглени жени. Едва 2% са мъжете, които излизат само с красавици, притежаващи тяло на супермодел.

 

22% от представителите на силния пол държат на красивите очи, а 20% - на сладката усмивка. Едва 8% от мъжете искат жената от тях задължително да има апетитно дупе, а 7% - да притежава стегнати и добре оформени гърди.

 

Що се отнася до жените, те са далеч по-непретенциозни. Една на всеки четири е готова веднага да се влюби в даден мъж, ако той има красиви очи. 22% са тези, които държат на привлекателната усмивка. Едва 2% от дамите искат техният партньор задължително да притежава добре оформени коремни мускули.

 

Въпреки всичко, представителите и на двата пола са почти единодушни, че красивото лице е по-важно от перфектното и добре оформено тяло.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Mary_Jane_69
преди 11 години

тва не мога да го проумея, не ми се струва достоверно

KumchoValcho
преди 11 години

Вие сте изр*ди. Промивате мозъците на младите хора с ГЛУПОСТИ и не мога да повярвам колко жалки неща пишете вече.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия