Дали тя е "единствената" или само се заблуждавате?

2012-07-19 14:28:00
Дали тя е
Снимка: sxc.hu

В началото на всяка връзка влюбеният си е сложил любимите  розови очила  и не му пука за нищо. Той не вижда недостатъците на човека до себе си, напротив, вижда го като Бог. Но той не е такъв. Всеки си има своите положителни и отрицателни черти. За да живееш дълго време под един покрив с някого, трябва да си готов да съжителстваш и с неговите недостатъци.

 

 

Дали приятелката ти е “the one” или не е момичето за теб? По-добре бъди внимателен отначало, за да видиш червените флагове, подсказващи ти да бягаш от тази връзка.

 

Тя не се сприятелява с приятелите ви – да, тя е твоето гадже, но фактът, че не може да се сприятели с най-близките ти хора е доста показателен. Дори те да имат странен вкус за музика, филми, храна и т.н., все някъде трябва да намерят допирни точки, ако тя е точен човек. Най-добър анализ на една ситуация може да направи човек, който я гледа отстрани. Именно поради тази причина има психотерапевти, които разрешават наболели проблеми. Попитай приятелите си какво им е мнението за твоята приятелка. Не късайте с нея, само защото не я харесват, но вземете под внимание това, което ви казват.

 

Сексът помежду ви не върви – нормално е първите няколко пъти да не са впечатляващи, защото и двамата ще се притеснявате от голотата си. Но ако вече сте заедно от няколко месеца и въпреки това в леглото нещата не са никак задоволяващи, замислете се сериозно може ли да бъдете щастлив с момиче, с което нямате химия?

 

Кара ви постоянно да се чувствате виновни – някои жени имат умението така да извъртат нещата, че винаги да са прави и околните да чувстват вина за неща, които не са направили. Ако тя е от този тип жени, бягайте, преди да сте изпаднали в депресия и да понижите самочувствието си. Понякога двама души не си отиват като характери и това е причината тя наистина да си мисли, че е права – защото от нейна гледна точка, наистина е права – а вие винаги да понасяте вина, която според вас не е ваша. Когато двама души не гледат в една посока, те няма смисъл да бъдат заедно.

 

Тя е секси, но вие не искате сериозна връзка – тя е готина, тя е секси, тя ви разбира, тя ви разсмива, но ... моментът не е подходящ.

 

 

Някои мъже срещат доста свестни жени през живота си, но все в неподходящо време. После, когато искат сериозно обвързване, тези момичета сякаш са се изпарили. Затова си помислете сериозно, харесвате ли я достатъчно, за да се справите с болката, оставена от предишната ви приятелка? Готови ли сте да рискувате, като я отпратите, надявайки се, че когато се възстановите и искате сериозна връзка, ще се появи следващата готина представителка на нежния пол?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия