Няколко начина да станеш мъжът, по който тя ще си падне

2012-07-19 09:11:00
Няколко начина да станеш мъжът, по който тя ще си падне
Снимка: Dreasmtime

Момчета, от известно време сте забелязали, че околните имат по-голям успех с момичетата и се чудите на какво се дължи това. Може би, причината е у вас. Разбира се, не трябва да си слагате маска и да се правите на такива, каквито не сте, само за да си хванете гадже. Но все вижте по какви мъже си падат жените и дали някои от съветите не ви допадат и няма да ги вземете под внимание:

 

Бъдете себе си – тук нужда от промяна няма. Както вече споменахме, глупаво е да се правите на друг човек, само за да привлечете някого. Бъдете истински, бъдете себе си. За всеки влак си има пътници, важното е да откриете точния човек, а не да бъдете с много момичета. В крайна сметка не е важно количеството, а качеството. Не залъгвайте човека срещу себе си, защото тя ще се влюби във вас, но когато види истинската ви същност, може и да ви намрази, затова, че сте я излъгали.

 

 

Пораснете – неприятно, но факт – момичетата съзряват по-бързо в сравнение с момчетата. Ако искате да сте интересни на своите връстнички, дръжте се зряло. Лигавете се и си говорете глупости, когато сте с момчетата навън. При момичетата тези шеги нямат особен успех. При положение, че смятате, че е рано да пораснете, опитайте да си намерите половинка сред девойките, които са 2-3 години по-малки от вас. При тях шансът да ви съвпадат интересите и разбиранията е по-голям.

 

Бъдете опората във вашата връзка – не знам защо, но в днешно време повечето представители на силния пол предпочитат да са пасивни и кротко да следват половинката си. Те нямат идеи, не разнообразяват ежедневието, нямат предпочитания къде ще се ходи, кой филм ще се гледа и т.н. Дори смятат, че това тяхно поведение се харесва на жените, защото така се прави това, което дамите искат. Да, но жените са си жени. Те имат нужда от подкрепа и закрила, а не да бъдат водещите в една връзка. Покажете на жената, че вие сте силната половинка. В началото може да не й е приятно, да се дърпа и т..н, бъдете търпелив, не отстъпвайте и бъдете сигурен, че тя ще ви заобича още повече, когато усети мъжката ви закрила.

Бъдете отговорни – когато нещо се случи, поемете отговорността, ако вие сте виновника. Ако не сте – замислете се дали си струва да се правите на герои. Жените не обичат мъже, които се крият и лъжат. При положение, че тя е наясно, че сте направили грешка, понесете си последствията. Все пак сте мъже, а не деца, нали така?

 

Не й позволявайте да ви се качва на главата – както вече споменахме, някои мъже смятат, че жените се чувстват щастливи, когато се случва това, което искат. Това не е вярно. Бъдете мъж, пазете честта си и не позволявайте на нито една жена, колкото и да сте влюбени, да ви се качва на главата и да ви прави на глупак.

 

Не бъдете вманиачени в нея – някои несигурни мъже се вманиачават в половинката си и смятат, че я губят, когато тя поиска да направи нещо без тях. Случвало ли ви се да си помислите, че тя вече няма чувства към вас, защото иска да излезе само с приятелки, защото отива на море без вас и т.н.? Човекът е социално животно и има нужда от комуникация с повече от един индивид. Това, че има желание да излезе с приятелките си навън, нито означава, че отива на лов за мъже, нито че вече не харесва компанията ви. Затова вместо да седите, да страдате и да си мислите глупости, по-добре излезте с вашите приятели и правете типично мъжките неща, които няма как да правите, докато сте с гаджетата си.

 

Забравете да се държите като момиче – някои момчета несъзнателно се държат като момичета. И това е доста смешно отстрани. Когато един тийнейджър възмъжее, той трябва да се държи на ниво. Не си и помисляйте да викате и да се държите като емоционално нестабилен човек, само за да привлечете вниманието на околните и да стане това, което искате. Също така престанете да се съгласявате с нещата, които казват хората, за да не ви се дразнят. Ако имате различно от тяхното мнение – кажете го.

 

Разберете, че момичетата харесват естествени момичета, такива, които знаят какво искат и как да го постигнат. Те не искат гадже, което няма мнение по повечето въпроси и не знае как да отстоява мнението си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
noproblembitch
преди 11 години

98' да не се обаждат, моля. Малко са ви годинките още, за да давате акъл. На мен тези неща отвътре ми идват... Направо си се кефя. Трудно ми е да си намирам момичета, защото съм малко затворен, но пък винаги се оказвам момчето за тях. Трябва да умеете да се приспособявате, да сте хамелеони.

biskvitka98
преди 11 години

Момчета, написаното в тази статия си е така ;)

chushkopek
преди 11 години

Разберете, че момичетата харесват естествени момичета


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия