Само веднъж ли се влюбваме?

2012-07-11 13:16:00
Само веднъж ли се влюбваме?
Снимка: Dreamstime

Колко пъти се влюбва човек? Старите баби сигурно ще кажат, че любовта е една, останалото са просто увлечения, но дали е така?

 

Според нас, човек обича няколко пъти в живота си, но по-различни начини. Да, най-силната и истинска любов е една, но и другите не са за подценяване.

 

 

Повечето хора смятат, че това ще бъде последният им партньор, с когото ще остареят. И така, докато се разделят. После мисля същото за следващия, за по-следващия и т.н. (разбира се, с малки изключения, защото понякога човек бързо разбира, че сегашният му партньор е временно явление).

 

Колко пъти са пърхали пеперуди в стомаха ви? Не е само веднъж, нали? За колко момчета/момичета сте си мислели, преди да заспите? За колко от тях сте плакали, когато се е стигнало до раздяла?

 

Всеки човек се влюбва индивидуален брой пъти. Това зависи от самия него, от живота, който води, от това дали е влюбчив и още редица фактори.

 

Така че не се притеснявайте, ако всеки път си мислите, че сте намерили истинската любов, а тя просто е поредната. Хубаво е човек да е влюбен, щастлив и да лети на крилете на любовта. Радвайте се, че сте такава личност, а не от хората, които не могат да споделят чувствата си и изживяват емоциите.

 

„Живот без любов не е живот, а само съществуване“. Съгласни сте, нали? :)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Dido.St
преди 11 години

Da istinskata lubov,se slu4va vednaj,sled tova nehto se pre4upva v teb i ne e sahtoto......

scrooper
преди 11 години

И все пак, първият път е незабравим.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия